MP – PEPO 1 – 0 (1 – 0)

MP maalin vahvempi
PEPO:n puolustuksen nukahdus ottelun kahdeksannella minuutilla takasi MP:n maalin voiton. MP olisi vielä maalin jälkeen voinut lisätä johtoaan parilla vastaavalla tilanteella, mutta niissä tilanteissa Nathan Stockie oli mies paikallaan.  Tämän jälkeen PEPO siirtyi lievästi kuskin paikalle.

”MP on vaarallinen joukkue joka pelaa melko nopeasti ja suoraviivaisesti. Joukkue tulee varmasti keräämään hyvän tukun pisteitä tuolla suoraviivaisuudella ja vahvalla erikoistilannepelaamisellaan”.

Ensimmäisellä puoliajalla oli Jerry Särkkä lähellä venyttää vastustajan verkkoa vapaapotkusta Antti Kuismalan pysäyttäessä kuitenkin näyttävällä torjunnalla pallon maaliviivalle.

Toisella puoliajalla PEPO piti paljon palloa päästen kuitenkin vähän varsinaisiin maalintekopaikkoihin. Jakeem Johnson hätyytteli muutamaan otteeseen Kuismalan maalia kuitenkaan tällä kertaa onnistumatta. Lähimpänä maalia käytiin jälleen erikoistilanteessa jossa Jerryn veto oli jo painumassa yläkulmaan ja vaihtopenkki jo kädet puolittain ilmassa. Jostain vain ilmestyi Kuismalan kädet ja maali varjeltui.

Ottelusta jäi kaiken kaikkiaan paljon käteen sekä valmennukselle että pelaajille. Osa-alueet joita täytyy vielä hioa ennen sarjan alkua on selvillä ja joita jo viikon päästä viimeistellään Klubia vastaan. Tästä on hyvä jatkaa.