PelaajaTietoja
Maalivahdit
mv1Jirko Sorsa
Numero: 1
Syntymäaika: 14.10.1993
Rooli: MV
Kummiyritys: Robert´s Coffee
Aikaisemmat seurat: Kultsu Fc
Kansalaisuus: Suomi
Jaka: -

Esittely: PEPO:n maalivahtiryhmässä vuosia ollut 93-syntynyt tuhlaajapoika ”Jikke” palasi viime kaudella kotiin Kultsu-kokeilun jälkeen. Vuodet ovat kohdelleet hyvin joukkueen sakkokenraalina toimivaa herraa, joka omaa joukkueen pukukoppikulttuurissa äänekkään roolin. Kentän ulkona charmikas herrasmies on asettunut aloilleen. Tapaamisaikaa voi kysyä Robert’s Coffeesta
mv2Paul Blanchette
Numero: 12
Syntymäaika: 16.8.1994
Rooli: MV
Kummiyritys: Finjob Oy
Aikaisemmat seurat: Burlingame (USA), Loyala Marymount University (USA)
Kansalaisuus: USA
Pituus: 194cm

Esittely: Paul “el Gato” Blanchette on tullut Lappeenrannan lilapaitoihin USA:sta saakka. Tämä ”Kissa” omaa ällistyttävät laukaisunpysäyttämiskyvyt ja vastaa pelaamiseltaan PEPO:n maaliviivalle pystytettyä muuria, josta ei niin vain tullakaan läpi.
Simo Partinen
Numero: 30
Syntymäaika: 6.6.1991
Rooli: MV
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: -
Pituus: 191cm
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Lappeenrannan lempeä jättiläinen, joka operoi tolppien välissä. Vahvuutena sekä heikkoutena ovat vitsit, joiden taso heittelee huomattavasti. Simoa voi kuvailla kolmella sanalla: iso, raamikas ja massiivinen.
Hyökkääjät
8Jarno Silvast
Numero: 17
Syntymäaika: 24.1.1999
Rooli: H
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: -
Pituus/paino:
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Jarno on Mustolan suurin urhelijalupaus sekä LAUTP kasvatti, joka ymmärsi siirtyä PEPON rinkiin riittävän ajoissa. Hyökkäyspään pelaaja, joka pienestä koostaan huolimatta tekee paljon töitä alaspäin ja on niin sanotusti kentän "työmyyrä". Silvastin muihin vahvuuksiin kuuluu kova itseluottamus ja varma maalintekotaito, mikäli maalinteko mestoille pääsee
19Hermes Palomino
Numero:78
Syntymäaika: 04.03.1988
Rooli: H
Kummiyritys: Finjob Oy
Aikaisemmat seurat: Trujillanos, Carabobo FC, Guaros de Lara, Minerven, Aragua FC, Cherno More, Atl. Venezuela, Aragua FC, Petare FC, Managua FC
Pituus/paino: 181cm
Kansalaisuus: Venezuela
Jalka: Oikea

Esittely: "Hermes La Pantera’’-lempinimellä kulkeva hyökkääjä tunnetaan hirmuisesta pääpelistä, mikä aiheuttaa joskus närää joukkuekavereissa, koska ”Pantera” ottaa ainoastaan täydelliset keskitykset vastaan. Pääpelin lisäksi vastustajissa pelkoa aiheuttaa maalituuletus. Kentän ulkopuolella melko hiljainen, kunnes joku tarjoaa muutaman Red Bullin ja valkoista suklaata.
Keskikenttä
Nimi: Iivo Jaako
Numero: 6
Syntymäaika: 22.8.1991
Rooli: KK
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: Sudet
Pituus: 182cm
Jalka: Oikea
Kansalaiuus: Suomi

Esittely: Entinen Kouvolan juniori päätyi opiskeluiden takia Lappeenrantaan ja lilapaitoihin. Iivo tunnetaan rauhallisuudestaan kentällä ja sen ulkopuolella, sekä rautaisesta fysiikastaan. Hän ei tunne vapaapäiviä treenaamisen suhteen ja jos miestä ei löydä PEPO:n treeneistä, on hän nostamassa rautaa salilla. Huhujen mukaan Iivo olisi tähdittämässä tulevaisuudessa PEPO:n mieskalenteria.
17Richard Ainscough
Numero: 7
Syntymäaika: 29.9.1995
Rooli: KK
Kummiyritys: Finjob Oy
Aikaisemmat seurat: -
Pituus/paino: -
Kansalaisuus: Englanti

Esittely: Richard on hauska ja sosiaalinen kaveri Englannista. Keskikenttäpelaaja on tunnettu kestävyydestään sekä kyvystään iskeä kaukaa, voimalla ja tarkasti. Hänen pelityyliään on verrattu mm. Michael Carrickiin. Kimpisellä on mahdollisuus päästä seuraamaan Richardin hassua maalijuhlintaa.
2Jerry Särkkä
Numero: 10
Syntymäaika: 1.6.1990
Rooli: KK
Kummiyritys: Tilateurastamo Ikonen Oy
Aikaisemmat seurat: MiPK
Pituus/paino: 178cm
Kansalaisuus: Suomi
Jalka: Vasen

Esittely: Pikkuhiljaa Lappeenrantalaistunut Jerry on ammentanut jalkapallo-oppinsa monesta Suomen kolkasta. Tämän seurauksena joukkupalaverit on ajettu tilanteeseen, jossa pelireissuilla bussissa viereen saattaa istahtaa turkulais-savolainen hipsteri. Askeettista urheilijan elämää viettävän Jerryn vahvuuksiin kentällä kuuluu mm. löysä mutta hidas liukutaklaus.
Ilyas Demirel
Numero: 13
Syntymäaika:
Rooli: KK
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat:
Pituus/paino: -
Jalka: Vasen
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Turkkilaiset sukujuuret omaava Ilyas Ramazan Demirel aka ”Bosborin härkä”, on saanut jalkapallo-oppinsa edustusjoukkueen nykyiseltä valmentaja ”Massa” Paasolaiselta. Tämä PEPO:n juniorimyllyn tuotos viihtyy kentän vasemmalla laidalla pallo tiukasti jalkaan liimattuna. Taitavasta ja komeasta pelaajasta on siis kyse. Sittemmin sinkkuelämän jättänyt sonni on rauhoittunut ja asettunut aloilleen.
Petteri Rönkkö
Numero:14
Syntymäaika: 30.6.1985
Rooli: KK
Kummiyritys: Lappeenrannan 2. uusi apteekki
Aikaisemmat seurat: JIPPO, KuPS, JIPPO, Kultsu FC
Pituus/paino: 170cm
Kansalaisuus: Suomi
Jalka: Oikea

Esittely: Petterin tunnistaa vahvasta savonmurteesta. Runoilussakin taitava taiteilijasielu, joka elää ja hengittää futista. Kentällä monipuolinen erikoisuus, jolta löytyy mm. ”pirlomaiset” syötöt, Gattuson taito poistua kaksinkamppailuista voittajana ja Inzaghin maalivainu. Joukkueen henkinen selkäranka: ei osaa luovuttaa ja on parhaimmillaan kun panokset on kovat.
Jari Ahonen
Numero: 18
Syntymäaika: 22.7.1990
Rooli: KK
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: -
Pituus: 177cm
Jalka: -
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Tuli Lahdesta sitten Jari, Ahonen tai peräti molemmat, on menestys taattua. Kauniilla potkutekniikalla ja todistetusti myös päällä viimeistelevä spa-kulttuurin tuntija työskentelee kentällä sitoutuneesti joukkueen eteen. Ehdottomasti kovimman työn mies kuitenkin tekee hierontapöydän ääressä, murjoessaan joukkueen lihaksistoa ja tuskanhuutoja kuunnellessaan.
7Tuomo Kaltio
Numero: 21
Syntymäaika: 2000
Rooli: KK
Kummiyritys: Matti Kurkela
Aikaisemmat seurat:

Esittely: Tuomo on hauska ja hyvää seuraa kentällä sekä sen ulkopuolella. Selkeä vahvuus ihmisenä ja jalkapalloilijana on itseluottamus, jota ei Tuomolta ainakaan puutu. Kentällä Tuomo on fiksu ja tekee yleensä oikeita ratkaisuja pallon kanssa. Hän on myös hyvä kuljettamaan palloa ja tykkää tehdä sitä joskus liiankin paljon.
20Nimi: Aleksi Ikonen
Numero: 22
Syntymäaika: 14.7.1994
Rooli: KK
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: Reipas U19, Kultsu Fc, AC Kajaani, Ekenäs IF
Kansalaisuus: Suomi
Pituus/paino: 171cm
Jalka: Oikea

Esittely: Hyvä ystävä ja pelikaveri niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Loistava ja avulias pelimies, joka saattaa vaatia suklaata palkkioksi maaliin johtaneesta syötöstä.
4Juuso Eteläpää
Numero: 23
Syntymäaika: 23.9.1997
Rooli: KK
Kummi: Matti Kurkela
Aikaisemmat seurat: Kultsu FC
Pituus/paino: 178cm
Jalka: Oikea
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Koko uransa PEPO:ssa viettäneen, -97-syntyneen pellavapään vahvuuksiin kuuluu komea ulkomuoto sekä box2box-pelaaminen ja varma suorittaminen. PEPO:n vakiokalustukseen kuuluva ”Jugi” on toiminut keväällä asiantuntevasti myös PEPO:n valmennuspuolella. Lahjakas pelimies omaa joukkueen likkuvimmat nivelet ja näyttävimmät liikkeet myös tanssilattialla.
9Nikke Veikkanen
Numero: 27
Syntymäaika: 30.9.1998
Rooli: KK
Kummiyritys: Vuoksen paperituote Oy
Aikaisemmat seurat:
Pituus/paino:
Kansalaisuus: Suomi
Jalka: Oikea

Esittely: Imatran tavoitelluimpien poikamiesten joukkoon kuulunut itsevarma pojankloppi otti siivet alle jo nuorena ja muutti Kimpisen valojen loisteeseen Lappeenrantaan. Kentällä Nikke tunnetaan röyhkeänä haastajana: suuttuessaan tämä mies kasvaa pituutta 23 senttiä ja hartioihin pamahtaa lisäleveyttä vähintään saman verran. Kentän ulkopuolella tunnettu leveästä elämäntyylistään
5Tomi Karttunen
Numero: 18
Syntymäaika: 18.6.1997
Rooli: KK
Kummiyritys: Tolvanen Oy
Aikaisemmat seurat:
Pituus: -
Jalka: Oikea
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: ”Vallun” vahvuuksiin kuuluvat hyvä huumorintaju, sosiaaliset taidot sekä loistavat läpät. Kentälle päästessään hän on elementissään! Tältä melko lyhyeltä kaverilta onnistuu laitapakin roolin ohessa topparina pelaaminen. Nopea, tulinen taistelija ei kaihda kaksin-kamppailuja ja yleensä poistuukin voittajana. Suutansa Vallu kentällä harvemmin avaa, mutta pelitaidot puhuvat senkin puolesta.
Puolustajat
Markus Kyläheiko
Numero: 3
Syntymäaika: 28.11.1995
Rooli: P
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: -
Pituus: 187cm
Jalka: Oikea
Kansalisuus: Suomi

Esittely: Laitapuolustajan tontilla viihtyvän ”Kalen” tunnistaa rajuista otteista, voitetuista pääpalloista ja ennen kaikkea hämmästyttävästä 40 metrin kosketuksesta, jonka avulla yllätetään puolustus kuin puolustus. Saksassakin pelannut Kale on jokaisen laitahyökkääjän pahin vastustaja ja painajainen. Kentän ulkopuolella tunnetaan mukavana ja rauhallisena kaverina.
1Nimi: Niko Pyyhtiä
Numero: 4
Syntymäaika: 31.5.1988
Rooli: P
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: -
Pituus: 183cm
Jalka: Oikea
Kansalisuus: Suomi

Esittely: Tunnetaan jalkapallokentillä nimellä ”Yläpyyhtiä” tai ”Forssel”. Romuluinen topparinjärkäle on malliesimerkki nuorille pelaajille ja toimii tarpeen vaatiessa myös isänä nuorimmille. Pelimatkoilla ”Liehuttajana” tunnettu jyyrä laukoo suustaan sellaista tekstiä että heikompia hirvittää. Kolikon kääntöpuolella on kotiroolissaan viihtyvä lempeä kahden lapsen isä.
Arttu Kotanen
Numero: 5
Jalka: oikea

Esittely: Arttu on yksi joukkueen uusista nuorisokaartin jäsenistä. Yleisurheilijana toistaiseksi parhaat meriitit haalinut pikakiitäjä tekee kovasti töitä hallitakseen pallon metkut. Arttu haastaan Kalevan Kisoissa joukkueen edustajana Etelä-Karjalan muiden palloilulajien nopeimmat menijät. Yksi alueen lupaavimpia nuoria pelaajia
18Jens Harju
Numero: 8
Syntymäaika: 8.7.1988
Rooli: P
Kummiyritys: Arcusys Oy
Aikaisemmat seurat: Sudet, JIPPO, FC Jazz
Pituus: 184cm
Jalka: Oikea
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Kaarinan lahja jalkapalloilevalle Suomelle. Tämä suurella moottorilla varustettu väsymätön työhevonen ei hyydy ja johtaa pelitoveritkin periksiantamattomaan taistoon. Jens tuo ääntä kentälle sekä arkeen voisikin sanoa, että joukko kuin joukko kuulostaa eläväisellä, kun tämä Oliver Giroud -lookalike on seurueessa mukana..
Eetu Suoraniemi
Numero: 9
Syntymäaika: 22.2.1996
Rooli: P
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: FC KuusYsi
Pituus: 178cm
Jalka: Oikea
Kansalaiuus: Suomi

Esittely: Eetu palasi täksi kaudeksi takaisin PEPO:on vietettyään vuoden Lahdessa. Tyyliltään Suoraniemi on taitava ja erittäin hyvän peliälyn omaava pelaaja, jonka taidoista ei kuitenkaan harvoja yksittäisiä pelejä lukuunottamatta saada nauttia: mies on ollut nimittäin valitettavasti vähintään 90% kaudesta sivussa erilaisten loukkaantumisten ja virusten takia
12Paavo Kurkaa
Numero: 15
Syntymäaika: 31.1.1980
Rooli: P
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: Kultsu FC
Pituus: 169cm
Jalka: Oikea
Kansalsisuus: Suomi


Esittely: Jätti Kaakkois-Suomen piirin sekasortoon kokeakseen urallaan uuden renessanssin. ”Kuka tuo poika on!?” huutojen saattelemat ikinuoren laitapakin uroteot eivät jätä ketään kylmäksi. Paavo hoitaa kaksinkamppailut usean sadan vuoden kokemuksella ihan niin kuin vielä ”silloin minun nuoruudessa"
Markus Koistinen
Numero: 19
Syntymäaika: 19.3.1995
Rooli: P
Kummiyritys: Finjob Oy
Aikaisemmat seurat: -
Pituus: 180cm
Jalka: Oikea
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: ”Make” tunnetaan treeneissä nöyränä pelaajana, joka ei turhaan rehvastele tai kehuskele hienojenkaan suoritusten jälkeen, vaan upeankin laukauksen juhlimiseksi riittää kasvoille ilmestyvä pieni hymy. Tuulennopea laituri, joka aiheuttaa puolustajille harmaita hiuksia röyhkeillä haastoillaan ja yllättävillä harhautuksillaan.
Peetu Juntunen
Numero: 24
Syntymäaika: 5.1.1995
Rooli: P
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: -
Pituus: 168´9cm
Jalka: Oikea
Kansalaisuus: Suomi

Esittely: Peetu ”Julma” Juntunen tunnetaan pelityylistään, jossa joka tilanteeseen mennään täysillä. Tietenkin sitten sattuu ja tapahtuu, mutta Peetun kone ei hyydy pienistä kolhuista. Peetun vahvuuksiin kuuluu armoton työnteko sekä pitkät nousut laidalla pallon kanssa tai ilman.
16Nimi: Fugo Segawa
Numero: 26
Syntymäaika: 8.11.1997
Rooli: P
Kummiyritys:
Aikaisemmat seurat: Ange IF
Pituus: 172cm
Jalka: Vasen
Kansalaisuus: Japani

Esittely: Fugo ”Kamikaze” Segawa on paras Aasiasta tullut liukutaklaaja sitten Jackie Chanin. Hän on loistava pelaaja, varustettuna monipuolisilla kyvyillä, mutta tuppaa puolustuksessa jättämään jalkansa liian levälleen. Vasemman pelisiiven ehdoton johtaja.