Argentiinalainen hyökkääjä Pablo Stupiski PEPO-paitaan!

PEPO ja 27-vuotias hyökkääjä Pablo Stupiski ovat solmineet ensi kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Argentiinalainen siirtyy kotimaansa Atletico Paranán riveistä Lappeenrantaan.

Stupiski on 186-senttinen target-tyyppinen hyökkääjä. Ammattilaisuransa hän aloitti Crucerossa kotikaupungissaan Misionesissa, jossa hän pääsi pelaamaan viidessä ottelussa Argentiinan pääsarjassa viimeistellen yhden maalin.

– Pablon uran huippuhetket ovat tulleet nuorena. Hän pelasi 19-vuotiaana maansa pääsarjaa vuonna 2015. Pelaaminen on nyt viime vuosina kehittynyt isommassa roolissa alemmilla tasoilla ja se antaa myös mellle uskoa, että miehen parhaat pelit saattavat olla jopa edessä päin, pohtii PEPOn päävalmentaja Teemu Tavikainen.

Ansioluettelosta löytyvät myös eksoottiset argentiinalaiset joukkueet Central Córdoba sekä Excursionistas. Stupiskilla on lisäksi kahdelta kaudelta kokemusta Argentiinan toiseksi ylimmältä sarjatasolta.

Viimeisimmällä kaudella Stupiski oli Atletico Páranan tärkeimpiä pelaajia Argentiinan kolmanneksi ylimmällä tasolla pelattuaan 28 ottelua ja viimeistellen niissä 4 maalia ja 2 syöttöä. Páranan kausi päättyi putoamiseen ja Stupiski etsi uutta haastetta uralleen.

– Olen pitkään halunnut Eurooppaan pelaamaan ja nyt tuntui olevan oikea hetki siirtyä. Kiitän PEPOa tästä mahdollisuudesta ja uskon, että tulemme tekemään hienoja asioita tällä kaudella, Stupiski iloitsee.

Myös päävalmentaja Tavikainen on mielissään uudesta kärkipelaajasta.

– Pablo on klassinen target-hyökkääjä. Hän pystyy hallitsemaan ilmatilaa ja tekemään peliä pallon ollessa maassa, kertoo Tavikainen.

Stupiski itse on määrätietoinen ja päättäväinen, miten saadaan tulosta aikaan ensi kaudella.

– Meidän tulee tehdä töitä yhdessä päämääriämme kohti joukkueena ja se tuo varmasti hyviä tuloksia, kommentoi argentiinalainen.

Onko Pablolla faneille terveisiä?

– Tarvitsemme kaikkien teidän tukea tällä kaudella ja nähdään stadionilla!

Näillä puheilla kausikorttiostoksille. Kausarit löydät TÄÄLTÄ.

Bienvenido a PEPO, Pablo!

Sopimukset 2023:
Juho Enbuska
Petrus Eskelinen
Akseli Junnikkala
Markus Koistinen
Patrik Pesonen
Joonatan Sinkkonen
Jirko Sorsa
Pablo Stupiski
Samu Suoraniemi

Yhteistyökumppanit