Ennakko: GrIFK – PEPO

Huomenna se taas alkaa! Pitkä on ollut talvi, mutta odotus on kannattanut. Kauden avausottelussa PEPO suuntaa matkansa Kauniaisiin, missä vastaan asettuu Grankulla IFK. Kauniaisten keskuskentällä pelattava ottelu vihelletään käyntiin klo 16.00.

Viime kaudet Kakkosessa pelannut GrIFK on koonnut vahvan joukkueen tälle kaudelle, ja on varmasti haastava vastus kotikentällään. Erityisesti heidän keskikenttänsä, Juho Hakolan ja Adrian Arrakosken johdolla, on yksi sarjan laadukkaimmista. Hakola tuo mukanaan arvokasta kokemusta Veikkausliigasta, ja kokenut pelaaja on varmasti virittänyt itsensä kuntoon sarja-avaukseen. Ennakolta ”Grania” on povattu yhdeksi sarjan kärkipään joukkueista.

PEPO lähtee otteluun hyvässä terveystilanteessa, ainoa poissaolo on Elias Lattu. Päävalmentaja Tero Nieminen kommentoi sarjakauden avausta ja ottelua edeltänyttä hyvää harjoitusviikkoa:

”Joukkueesta huomaa sarjakauden alun lähestyvän ja harjoituksissa on ollut pirteää tekemistä. On tärkeää, että valmistaudumme sarjan avausotteluun kuten tähän mennessä olemme toimineet. Rutiinit luovat turvaa ja itseluottamusta.”

Huominen ottelu lupaa jännittävää jalkapalloa, kun kaksi nälkäistä joukkuetta kohtaavat toisensa kentällä.

Muistathan, että ensimmäinen kotiottelu pelataan Lappeenrannassa lauantaina 27.4. klo 17.00, jossa vastassa on NJS Nurmijärveltä. Varmista paikkasi katsomossa ja tilaa oma kausikorttisi ajoissa osoitteesta:
https://www.pepofutis.net/kausikortit-ja-liput/

Yhteistyökumppanit

Tilateurastamo Ikonen