Ennakko: Vihdoinkin! Lilat perjantaina Kimpisellä ilman yleisörajoituksia!

Kakkosen A-lohkon otteluohjelma ei tarjoa armoa, mutta ei sitä myöskään pitkän preseasonin jälkeen pyydetä. Tiistaina Helsingissä Atlantista vastaan pelatun 1-1 tasapelin (lue raportti ottelusta täältä) jälkeen PEPO saa perjantaina 4.6. Kimpiseen vieraita Kuopiosta. Kauden ensimmäinen kotipeli KuFu-98:a vastaan on myös samalla Etelä-Karjalan ensimmäinen yleisötapahtuma vuoden 2021 aikana, kun AVI:n viranomaiset ystävällisesti lievensivät tapahtumia koskevia kokoontumisrajoituksia. Ilmassa on siis suuren urheilujuhlan lisäksi muutakin jännitystä, kun moni poteroistaan kaivautuva PEPO-kannattaja pääsee kisamakkara sekä kahvikuppi kädessä vaihtamaan kuulumisia kasvokkain toinen toisensa kanssa Kimpisen lehtereillä. Ottelun yleisömäärää ei ole lainkaan rajoitettu.

Ennakolta vaikeasta tiistain Atlantis-vierailusta oli Lappeenrantaan tuliaisena yksi sarjapiste. Lilat metsästivät maalin johtoon karanneet isännät kiinni ottelun toisella puoliajalla, ja tämän Leon Auguston maalin lisäksi mm. PEPO-kärki Nikke Veikkasella oli oiva mahdollisuus kohentaa PEPOn maalisarakkeen lukuja. Pistetili on kuitenkin nyt auki ja perjantaina se kartuttamiseen on taas mahdollisuus viime kaudella Kakkosen C-lohkossa viidenneksi sijoittuneiden kuopiolaisten tullessa vierailulle Kimpiseen.

Jos perjantain vastus KuFu-98 olisi lintu ja ornitologilta pyydettäisiin näkemystä siitä, mikä siivekäs eläin vierasjoukkue on, olisi vastaus todennäköisesti “valkomustapääkondoritalitintti”. Joukkueen pelaajamateriaali koostuu nuorista kuopiolaislupauksista (kuten keskikentän Viljami Aittokoski ja Taneli Heiskanen, sekä nyt Suomen U18-maajoukkueen mukana oleva puolustaja Elias Salminen.) Lisäksi joukkueen on mahdollista peluuttaa kolme aikuisikäistä Veikkausliigassa pelaavan KuPS:n pelaajaa, kiitos voimassaolevan farmisopimuksen. Kimpisessä tullaankin siis perjantaina näkemään suurella todennäköisyydellä taitoa ja kovaa rutiinia Suomen ylimmältä sarjatasolta asti. Kuopiolaiset saivat kauden avauspeliinsä MiPK:ia vastaan keltamustilta isoveljiltään lainaksi ruotsalaisen kärkimiehen Philip Hellquistin, peliä keskikentältä käsin tekevän pienikokoisen Tommi Jyryn ja keskikentän hyökkäävissä rooleissa viihtyvät ranskalaisen Jordan Sebbanin sekä FF Jarosta täksi kaudeksi KuPS:an siirtyneen Axel Vidjeskogin. Näistä edellä mainituista lainamiehistä Jyry maalasi kahdesti ja Hellquist kerran lauantaisessa 6-0 kotivoitossa mikkeliläisiä kissimirrejä vastaan. Lisäksi KuFu on merkinnyt ennen perjantaista PEPO-ottelua pelaajalistalleen KuPS:n rinkiin kuuluvan vikkelän nigerialaislaiturin Usman Salen sekä kahdessa ottelussa KuPSin avauskokoonpanossa tällä kaudella esiintyneen Arttu Heinosen, joka voitti Suomen mestaruuden kuopiolaisten riveissä vuonna 2019. KuFun päävalmentajalla Janne Kasurisella on siis runsaasti materiaalia, mistä valita pelaajansa.

”Ihan tarkkaan ei tiedetä, millä kokoonpanolla vastustaja tulee. Pyritään silti valmistautumaan niin hyvin kuin mahdollista. Joukkueen pitäisi olla terve perjantaita varten. Tietysti se vaikuttaa, että on luvassa helteinen keli ja kyseessä toinen peli muutamaan päivään, niin meidän pitää valmistautua näihin olosuhteisiin. Vaikkei vastustajalle tulisi yhtään vahvistusta Veikkausliigasta, on heillä omasta takaa taitavia pelaajia.” kommentoi lilojen päävalmentaja Janne Muhli perjantain kotiavauksen lähtökohtia.

Kauden kotiavaus potkaistaan käyntiin perjantaina klo. 18:30. Ottelun näkee vain paikan päällä, sillä PEPO ei tarjoa ottelusta striimiä. Twitter-seuranta palvelee paikan päälle tulemasta estyneitä. Katsomoon voidaan perjantaina ottaa koko Kimpisen 4500 katsojan kapasiteetin verran väkeä sisään, sillä rajoituksia ei yleisömäärän osalta ole. Otteluun tulevan pitää kuitenkin noudattaa suosituksia mm. turvavälien suhteen. Ethän myöskään tule otteluun, mikäli sinulla on flunssan oireita. Lippujen hinnat ovat 10 € ja alennusryhmille 6 €. PEPO suosittelee, että koronatilanteen ja jonotuksen minimoimisen takia hankit liput jo ennakkoon joko Kourulan R-Kioskilta tai Tmi Laakon kahvikioskilta Kauppatorilta. Näistä toimipisteistä voit myös noutaa kauden 2021 kausikortin! 

“Kova peli tulossa. Siistiä päästä Kimpiselle pelaamaan ja toivottavasti peliin saapuu paljon yleisöä!” Muhli sanoo.

Onhan tätä odotettu ja perjantaina vihdoin nähdään! #PEPOheart sykkii!

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

 

Kausikortit kaudelle 2021 myynnissä NYT verkkokaupassa!

PEPOn kauden 2021 Kakkosen otteluohjelma!

 

Yhteistyökumppanit