Otteluennakko: PEPO – FC Lahti

Molemmat joukkueet ovat pienen loman jälkeen palanneet harjoituskentille. Ottelun suosikista ei varmasti kahta sanaa. FC Lahti voitti juuri oman lohkonsa liiga-cupissa ja joukkue valmistautuu liiga-cupin finaaliin. Lahden alustavasta kokoonpanosta ovat poissa vain pitkäaikaistoipilaat Duarte Tammilehto, Jussi Länsitalo ja brassi Euller.

Haastajan roolista otteluun lähtevällä PEPO:lta on kokoonpanosta pois sairastunut Tomi Karttunen ja varotoimena pienestä vammasta toipuva Markus Koistinen. Valmistava ottelu Lahti Akatemiaa vastaan ei vastannut ehkä aivan odotuksia pelin kehittymiselle. Ottelu toimi erinomaisena harjoituksena valmistautuessa tähän otteluun. Kehittämiskohteita löydettiin ja nyt niitä testataan mahdollisimman kovassa ympäristössä.

Ottelusta voisi odotusten mukaan odottaa hyvää jalkapallo-ottelua, molempien joukkueiden päästessä levänneenä kentälle. Pystyykö Lahti keskittymään otteluun 100%:sti vai antaako se PEPO:n käyttää hyväkseen altavastaajan roolinsa. Muhiiko taustalla yllätyksen mahdollisuus vai näyttääkö Lahti joukkueiden välisen tasoeron?

Millaisen vastaanoton kotikulmilleen saavat Mikko (Kuningas) ja Paavo (Voutilainen)?

PEPO – FC Lahti Su 6.3. klo 14.45 Lappeenranta Amiksen kenttä

PEPO2015_kaverukset

Demirel, Kunkku ja Eteläpää sarjanousun varmistaneen pelin jälkeen