Haastattelussa: Petteri Rönkkö

Lilapaitojen kausi starttaa lauantaina Imatralla 14.1.2017 Aviasport Turnauksella. Lauantaina pelataan JIPPOa ja MiPKiä vastaan sekä sunnuntaina vuorossa paikalliskohtaaminen Kultsu FC:tä vastaan. Harjoituskaudella pelataakin yhteensä lähemmäs kymmenen ottelua, joten herkkua riittää ennen sarjakauden alkua.

Joukkueen kokeneisimpiin pelaajiin kuuluva Petteri Rönkkö onkin intoa täynnä, kun pelit starttaavat lauantaina. Ja ihan syystä, edellisestä pelistä on vierähtänyt jo mukavat 3,5 kuukautta. Edellinen peli pelattiin Kimpisellä syyskuussa, kun pisteet tasattiin FC Lahti Akatemian kanssa lukemin 2-2.

”Mainio meininki ollut harjotuksissa. Varsinkin uudet testimiehet on tuonut virinää koko joukkueen tekemiseen. Kiva päästä kokeilee yhteispelin toimivuutta isolle kentälle viikonloppuna. On tunne, että tästä se valmistautuminen kauteen toden teolla alkaa.”, Kuopiosta kotoisin oleva Rönkkö kertoo.

Viime kaudella kahdeksan maalia iskenyt Rönkkö kertoo olevan hyvässä kunnossa, vaikkakin joulukuun alussa kärsi pienestä lihasvammasta.

”Fysiikkapuolella kropan liikkuvuus ja kehonhallinta on ollut omina pääpainopisteinä tänä talvena ja niillä osa-aluille onkin kehitystä tullut. Tällä hetkellä kaikki on kunnossa ja olo tuntuu hyvälle.”, lopettaa Rönkkö

Petteri Rönköstä löytyy myös jatkosopimuksen yhteydessä tehty haastattelu.

Yhteistyökumppanit