Harjoituskauden päätös Helsingissä

Klubi 04 – PEPO

Klubi 04 on mielenkiintoinen vastustaja, jossa useilla pelaajilla on nuorten maajoukkueista kokemusta ja jotka edustavat tällä hetkellä nuorten maajoukkueita. Joukkueen valmennus ja pelitapa johdattelee pelaajien pelaajapolkua kohti HJK:n edustusjoukkuetta. Viime kauden joukkueesta kuusi pelaajaa on tällä hetkellä HJK:n edustuksen mukana ja ottelussa oletettavasti näistä pelaajista jotkut esiintyvät myös PEPO:a vastaan.

Klubi 04 on esiintynyt myös vahvasti harjoitusotteluissaan pelaamalla mm. edellisen ottelunsa ykkösen TPS:aa vastaan tasan 2 – 2. Myös aiempi esiintyminen PEPO:n lohkovastustaja Gnistania vastaan päättyi 1 – 1 ja ottelu toimiikin mukavana mittarina tämän hetkisestä joukkueiden kunnosta.

PEPO on viikon mittaan parannellut MP pelissä havaittuja korjauskohteitaan. Klubi 04 on melko lailla erilainen joukkue kuin MP pelitavaltaan, mutta joukkueemme tulee kohtaamaan sarjassa saman tyylisiä joukkueita muutaman. Meidän nuorille pelaajillemme vastustaja toimii nyt hyvänä henkilökohtaisena osaamisen mittarina ja kokematon nuorisokaartimme saa taas hyvää tuntumaa kakkosen vaatimaan pelirytmiin.

Klubi 04 – PEPO la 23.4. klo 13.00 Sonera Stadion