Hermes Palomino takaisin PEPOon!!!

Hermes Palomino takaisin PEPOon!!!

PEPO haki loukkaantuneen Edwin Salazarin korvaajaa loppukaudeksi ja löysi etsimänsä. Viime kaudella 13 maalia PEPOlle laukonut Hermes Palomino saapuu Lappeenrantaan keskiviikkona 18.7 ja on mukana jo torstaina harjoitusvahvuudessa.

”Kävimme läpi useita eri vaihtoehtoja ja kun selvisi että Hermes on saatavilla, niin emme hirveästi epröineet ottaa häneen yhteyttä. Hermes tuntee suomalaiset tavat ja joukkueen samoin kun pitkälle tapamme pelata, jota toki olemme kehittäneet lisää Hermeksen viime käynnin jälkeen. Uskon että ainakin viime kaudella Hermestä vastaan pelanneet joukkueet ja pelaajat eivät ole hyvillään. Hermes on Edwinin tapaan vahva suojaamaan palloa ja voimakas etenemään myös maalintekoon. Hyökkääjänä odotamme tietysti Hermekseltä maaleja mutta muillakin ominaisuuksillaan Hermes luo tilaa myös muille pelinrakenteluun ja maalin tekoon. Usein pelaajalta ottaa aikaa totutella uusiin ympyröihin ja nyt säästymme siltä. Kautta ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole kuin vajaa puolet jäljellä,” ennakoi päävalmentaja Heino Hermeksestä.

”On mahdollista että Hermes pelaa jo Myllykoskella, riippuen miten hän on palautunut aikaerosta ja saanut nukuttua. On hienoa saada hänet taas lappeenrantalaisyleisön eteen viimeistään Juhlaottelussamme 26.7. MP:tä vastaan”, jatkaa Heino joukkueen suunnitelmista.

Welcome back HERMES!

Yhteistyökumppanit