Hermes Palomino vahvistamaan hyökkäystä

PEPO tehnyt pelaajasopimuksen venezuelaishyökkääjän Hermes Palominon kanssa. 

28-vuotias hyökkääjä on harjoitellut tammikuun alusta saakka joukkueen mukana sekä esiintyi Aviasport Turnauksessa vakuuttaen valmennuksen. Hän osui myös maalitolppien väliin kyseissä turnauksessa MiPKiä vastaan.

Taitava ja nopea Palomino on edustanut aikuisiällään kotimaassaan seitsemää eri seuraa. Lisäksi hän on pelannut Kolumbiassa, Bulgarian pääsarjassa Cherno Moren riveissä, Nicaraguan pääsarjassa Managua FC:ssä ja sen jälkeen Hong Kongissa Biu Chun Rangersissa. Tämän lisäksi hän on esiintynyt otteeseen Venezuelan maajoukkueessa.

”Olen erittäin tyytyväinen että saimme Hermeksen tänne meille. Hermes tuli ja meille tammikuussa testijakson aikana, mutta jo ennen sitä olin nähnyt Hermeksen pelejä ja varmistunut siitä että hän olisi meille kovan luokan vahvistus. Hermes on monipuolinen hyökkääjä ja uhka vastustajalle monella tavalla. Ei pelkästään viimeistelijä vaan myös tilanteiden rakentelija. Riistää paljon palloja ja on hyvä puolustussuuntaankin. Nyt vain valmennetaan joukkuetta siten, että pystymme Hermeksen vahvuudet hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla.”, kommentoi päävalmentaja Heino.

TERVETULOApalo