Hill, Sederholm, Kylkilahti – PEPO sopimuksiin maalivahtitrion kanssa

PEPO on tehnyt jatkosopimukset tulevalle kaudelle kolmen maalivahtinsa kanssa. Craig Hill, Miko Sederholm ja Anton Kylkilahti tullaan näkemään lilakeltaisissa myös kaudella 2021.

San Antoniosta lähtöisin oleva 32-vuotias Hill jatkaa PEPO:n riveissä jo neljättä kautta. PEPO teki sopimuksen kesken viime kauden Hillin kanssa, kun ykkösvahti Jonathan Jäntti kärsi alkukaudella loukkaantumisesta. Hill toi kaivattua kilpailua maalivahtikolmikkoon viime kaudella.

– Craig tuo kokemusta maalinsuulle. Hän on aiemmilla kausilla osoittanut olevansa Kakkosen parhaita maalivahteja. Persoonana hän on johtajatyyppiä ja hän on tärkeässä roolissa joukkuehengen ylläpitämisessä ja nuorten pelaajien mentoroinnissa, kommentoi PEPO:n maalivahtivalmentaja Ville Muhli.

Miko Sederholm jatkaa myös tolppien välissä kasvattajaseurassaan. 19-vuotias on saanut viime kausina vaihtelevasti vastuuta ja tuo laatua sekä kilpailua PEPO:n maalivahtiosastolle.

– Miko on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla miesten Kakkosta. Hän on tasokas moderni maalivahti sekä joukkuepelaaja isolla J:llä, Muhli kertoo.

17-vuotias maalivahtilupaus Anton Kylkilahti jatkaa niin ikään PEPO:ssa ensi kaudella. Oma kasvatti sai tulikasteensa jo kaudella 2019, PEPO:n maalivahtiosaston kärsittyä loukkaantumisista. Kokemusta Kakkosen tason otteluista kertyi tuona kautena kolmen ottelun verran.

– Anton on seuran oman junioripolun läpikäynyt nuori maalivahti. Hänen ehdoton vahvuutensa on jalalla pelaaminen, Muhli kommentoi.

Maalivahtivalmentaja Muhli on kokonaisuudessaan mielissään maalivahtiosaston jatkosopimuksista.

– Kaikilla on kova motivaatio harjoitella ja kehittyä paremmiksi maalivahdeiksi. Heillä on tervehenkinen kilpailutilanne laadukkaassa harjoitteluarjessa. Käytämme harjoituksissamme myös B-junioreita maalivahteina.