IPS – PEPO 2-0 (1-0)

Lilojen kapteeni oli poissa pelistä erittäin hyvästä syystä (onnittelut!), mutta avaukseen oli valmentaja tehnyt muitakin muutoksia Rumpu -pelin jälkeen joukkueen herättämiseksi. Kaikkiaan neljä vaihtomiestä nousi uutena tai takaisin avaukseen. Lisäksi ryhmitystä oli muutettu niin, että keskikentän pohjalta nostettiin yksi mies lisää kärkeen. Ensimmäisellä jaksolla IPS oli hyökkäyksissään kuitenkin ärhäkämpi ja vaarallisempi. Jani Jokela murtautui pariin otteeseen miltei väkisin laukaisuetäisyyksille, mutta häntä saatiin sen verran häirityksi, että Mika Haakanan oli maalissa helppo työ ne pallot torjua. Jakson loppuminuuteilla IPS teki oikean laidan nousun, keskitti ja Antoni Hirvonen laukoi 1-0.

Toisella jaksolla nähtiin väläyksittäin harjoituskauden PEPOa. Miehet liikkuivat ja pallo liikkui lyhytsyötöillä maassa mieheltä toiselle. Todella vaarallisia maalintekotilanteita ei kuitenkaan juuri syntynyt. Lähimpänä tasoitusta PEPO oli 53 minuutin kohdalla, kun Mikko Kuninkaan (?) kaukoveto karkasi maalivahdilta ja lähti vierimään selän takana maaliviivalle. Maalivahti kuitenkin havahtui tilanteeseen ajoissa ja sai kissanloikalla pelastettua pallon viivalta. 70 minuutin kohdalla tuli sitten ikävä kämmi muuten hyvin pelanneelle lilojen nuorelle maalivahdille, kun tuomari katsoi hänen ottaneen palautuksen käsiinsä ja IPS sai läheltä maali epäsuoran vapaapotkun, jonka pienen siirron jälkeen ampui maaliin sama mies Antoni Hirvonen 2-0.

Loppupeliin PEPO rakentaa parhaan paikkansa 80 minuutin tietämillä kulmapotkusta, jota seurannut ohjaus tai pusku menee hieman takatolpasta ohi. Viime minuuteilla Antti Kuosmanen pääsee kerran kunnolla laukomaan, mutta maalivahti torjuu. Yliajalla vielä Samu Monenkin pääsee päineen vastustajan laatikossa palloon, mutta kunnon puskua ei siitä synny. Positiivista pelissä oli ryhdistäytyminen tauon jälkeen. Yksin keskikentän pohjalle ”jätetty” Iivo Jaako pelasi nyt ehkä parhaan pelinsä.

2 – SAMU KAUPPILA
3 – MARKUS KYLÄHEIKO
11 – ILJA TARTAKOVSKIY VAIHTO 46′  10 – ANTTI KUOSMANEN
6 – IIVO JAAKO
7 – ELJAS RYHÄNEN
6 – TOMI KARTTUNEN VAIHTO 75′  8 – EERO-KAAPPO KOIVISTO
17 – SAMU MONONEN
19 – ABENEZER ELORANTA VAIHTO 65′  5 – MARKUS KOISTINEN
24 – PEETU JUNTUNEN
25 – MIKKO KUNINGAS
12 – MIKA HAAKANA