Isot panokset Porvoossa

PEPO kohtaa 12. sarjapelissä FC Futuran vieraissa. Ottelu pelataan Porvoon keskusnurmella klo 18.30.

Joukkueet ovat kohdannee jo tällä kaudella, kun PEPOn kotiavauksessa toukokuussa porvoolaiset olivat tylyjä vieraita ja veivät pisteet 0-3 lukemin.

PEPOn peliesitykset ovat olleet viimeaikoina positiivisia. Esimerkiksi edellispelissä Lahti Akatemiaa vastaan lilapaidat loivat suuren määrän paikkoja, mutta muutama nukahdus maksoi pisteet. On myös positiivista, että alkukaudella vaivannut tehottumuus on ainankin osittain hyvinnyt. PEPO on onnistunut kolmessa edellisessä ottelussa seitsemän kertaa maalinteossa.

Luonnollisesti ottelun panokset on kovat. Voitolla pääsee putoamisviivan yläpuolelle ja samalla kaventaisi eroa entisestään keskikastiin. Hyvin sarjan tasaisuudesta kertoo se, että kolmossija on kahdeksan pisteen päässä.

Porvoolaisten kausi on edennyt kohtalaisesti, joukkue on viidentenä ja pistesaldo 17 pistettä. Tästä huolimatta esitykset heilläkin ovat ailahdelleet. Edellisotteluihin lukeutuu mm. 4-1 voitto FC Vaajakoskesta, mutta puolestaan kotipelissä KuFu-98 kaatoi porvoolaiset 1-4.

24.7 FC Futura – PEPO