JALKAPALLON KORONA-TUKIOTTELU PEPO – IPS TIISTAINA 9.6. klo 19.00 KIMPISEN STADION

PEPO Lappeenranta ry ja Imatran Palloseura ry miesten edustusjoukkueet järjestävät tulevana tiistaina 9.6. Kimpisen stadionilla tärkeän viimeisen harjoitusottelun ennen sarjakauden alkua. Molemmilla on takana vain yksi harjoitusottelu Korona-rajoitusten lieventämisen jälkeen, joten ottelulla on iso merkitys.

Ottelu on samalla ns. Korona-tukiottelu, jonka lipputulot jaetaan seurojen kesken. Korona-epidemia on monin muodoin vaikeuttanut seurojen toimintaa ja taloutta, ja tämän ottelun tarkoituksena on tukea molempia seuroja tässä tilanteessa.

Lippujen hinnat on myös asetettu tukiottelun mukaisesti: liput 20€.

Huomionarvoista on, että tämä ottelu on kauden ensimmäinen ja samalla kesäkuun ainoa jalkapallo-ottelu Kimpisessä, joten ottelussa on monia mielenkiintoa herättäviä asioita. Ottelu on myös ensimmäisen mahdollisuus nähdä PEPO:n ja IPS:n tämän kauden miehistöt tositoimessa.

Tämän ottelun jälkeen, PEPO aloittaa Kakkosen sarjakauden kahdella vierasottelulla, joista ensimmäisenä pelataan la 13.6. FC Viikingit – PEPO Helsingissä.

IPS:n taas aloittaa sarjansa su 14.6. Karhumäellä klo 17.00, ja vastaan asettuu HaPK (Hamina)

Vastaavanlainen Korona-tukiottelu samanlaisilla lippuhinnoilla pelataan ti 9.6. Kotkassa (KTP-PeKa) sekä la 6.6. Myllykoskella (MyPa-Sudet), joten kaakkoisen Suomen jalkapalloseurat ovat aktivoituneet yhteisen haasteen edessä.

PEPO ja IPS toivottaa kaikki jalkapallon ystävät Kimpiselle tiistai-iltana!

Koska Kimpisen stadionille voidaan ottaa Korona-rajoitusten takia vain 400 katsojaa, niin sisäänpääsyn varmistamiseksi ennakkoliput ovat myynnissä käteisellä lauantaista 6.6. klo 16.00 alkaen:
– R-kioski Kourula, Lappeenranta, ja

– Neste Pikkolo, Neste K Korvenkangas, Imatra