Jalkapallon maakunnan hegemonia-ottelu PEPO – Kultsu FC Kimpisellä pe 7.8. klo 18.30 lähestyy – ennakkotietoja yleisölle:

 

Edellinen vastaava ottelu pelattiin 3 vuotta sitten 2017.

Ottelun avauspotkun suorittaja on tunnettu ex-lappeenrantalainen kunniavieras. Hänen henkilöllisyys paljastetaan vasta hänen haastattelussa klo 18.15 ennen avauspotkua. Mukana ottelun avauksessa lisäksi myös Sammonlahden seurakunnan kirkkoherra ja Etelä-Karjalan rovastikunnan lääninrovasti Juha Eklund.

PEPO toivoo, että ottelun yleisö saapuisi paikalle ajoissa, viimeistään klo 17.45.

Ennen ottelun alkua on erilaista ohjelmaa, lisäksi Lappeenrannan seurakuntayhtymän, partiolaisten ja Stadiumin palvelupisteet avataan klo 17.30. Hauskoja kilpailuja ja erikoisohjelmaa lapsille tiedossa.

Kimpisen yleisökapasiteetti on noin 4500 henkeä, joten stadionille saadaan järjestettyä kaikille riittävästi tilaa. Ottelua varten, Kimpinen jaetaan 500 hengen katsomolohkoihin, joille jokaiselle on oma sisääntulo- ja ulosmenoportti, omat kahvio ja grillipalvelut sekä omat WC:t.

Tapahtuman sujuvan onnistumisen varmistamiseksi PEPO toivoo, että yleisö saapuisi paikalle julkisilla kulkuvälineillä, polkupyörillä tai jalkaisin, ja autot jätettäisiin kaupungin lähellä oleville eri P-alueille kuten:
– Ammattikoulun kentän P-alueelle
– Urheilutalon P-alueille
– Kirkkoherranlahden P-alueelle
– Myllysaaren P-alueille
– tai kaupungin pysäköintihalleihin (Vapaudenaukiolla ja Marian aukiolla)