JäPS – PEPO 1 – 1 (1 – 1)

PEPO ei murtanut JäPS:n muuria

PEPO sai tuliaisiksi Järvenpäästä vain yhden pisteen, vaikka haki kiivaasti kolmea loppuun asti. Ensimmäinen puoliaika tarjosi kentällä PEPO:n hienoista hallintaa. Markus Koistiselle, Jakeem Johnsonille sekä Yuki Koizumille löytyi paikat siirtää PEPO johtoon jokaisen vuorollaan kuitenkin epäonnistuessa viimeistelyssä. JäPS kävi kertaalleen kolisuttelemassa ylähirttä ennen kuin Markus Koistisen Maradonamainen pujottelu, harhauttaen viisi järvenpääläistä matkan varrella (tilanne lähti liikkeelle omalta 30:ltä), päättyi vielä maalivahdinkin harhauttamiseen ja 1 – 0 johtomaaliin.

Ottelu näytti pysyvän hyvin PEPO:n kontrollissa, mutta kuusi minuuttia myöhemmin JäPS iski tehokkaasti ja tyylikkäästi avaten maalipaikan laituri Hedi Khayatille, joka viimeisteli tilanteeksi 1 – 1.

Ottelun 58:lla minuutilla hankki JäPS:n Onni Koivu toisen keltaisen kortin ja kentältä poiston, jonka jälkeen alkoi PEPO mylly jauhaa ja hakea aukkoa JäPS:n ”parkkeerattua bussinsa” maalinsa eteen. Järvenpääläiset puolustivat maaliaan tiiviisti loppuun asti ja vahvasti hallinnut vierasjoukkue joutui lopulta tyytymään tasapelipisteeseen.

”Pojat pelasivat kohtuullisen hyvän pelin pelisuunnitelmaa toteuttaen ja jäi harmittamaan, että muutamista maalipaikoista ja varsinkin lopun ylivoimapelaamisen aikana oltiin liian passiivisia murtautumaan Jäpsin linjojen väleihin. Yritettiin vähän liian nopeasti löytää se ratkaiseva syöttö ja vaikeamman kautta. Tästä otetaan oppia taas ja seuraavan kerran kun samanlainen tilanne tulee ollaan valmiimpia”, kommentoi valmentaja Heino.

Ensi lauantaina 10.10. saapuu Kimpiselle sarjakakkonen KuFu, jolloin peli käynnistyy jo klo 14.30.

Tervetuloa kannustamaan kotijoukkue voittoon!