JäPS voittoon PEPOsta

PEPO – JäPS 0-1

Ottelu alkoi tasaisesti kummankin joukkueen luodessa tekopaikkoja. Kotijoukkue pääsi moneen otteeseen paikkoihin palloilla linjan taakse, jossa vahvan yhdysvaltalaishyökkääjän Jakeem Johnsonin vahvuudet piilee. Tauolle mentiin kuitenkin 0-0 tasatilanteessa.

Toisella puoliskolla JäPS sai otetta ottelusta, ja lopulta onnistuikin maalinteossa 73. minuutilla Ville Jauhiaisen toimesta. Paikkoja ei kuitenkaan kotijoukkueeltakaan puuttunut. Jerry Särkkä pääsi yrittämään ottelun lopussa muutamasta metristä, mutta JäPSin maalivahti Altti Mäkinen toimi viimeisenä lukkona.

”Jalkapallo on maalintekopeli. Luotiin paikkoja, ei tehty, mutta vastustaja teki yhden. Pelihän on toki ihan ok, mutta huolimattomuusvirheitä tulee eri osa-alueilla liikaa. Puolustaessa, keskikentän rakentelussa, ja juuri niiden kautta voidaan peliä.”, aloittaa Heino

Päävalmentajan mukaan JäPS pelasi odotetunlaisesti, mutta pelissä oli hermostuneisuutta ja avauskokoonpanoon jouduttiin tekemään juuri ennen ottelua muutoksia.

”Jouduttiin ennen ottelua tekemään muutoksia. Tomi Karttunen oli sivussa, vaikka oli alkulämmittelyssä ja Juntusen Peetulla nousi eilen kuume. Ei saisi missään nimessä vaikuttaa, mutta toki esimerkiksi Tomi on iso osa peliä siinä keskikentällä.”

Palloliiton ottelupöytäkirja

Seuraavan kerran pelataan viikon päästä tiistaina, 28.6, kun PEPO vierailee Kuopiossa KuFun vieraana. Kyseinen ottelu muuten pelataan legendaarisella Väinölänniemen stadionilla!