Jatkuuko Lilan hyvä vire

PEPO Lappeenranta saa syyskauteen räväkän alun, kun Kimpiseen saapuu toinen hyvässä vireessä kevätkauden päättänyt joukkue sarjanelonen Peli-Karhut Kotkasta. PeKa lopetti kevätkautensa kotivoittoon STPS:stä lukemin 1-0. Avauksessa pelasi neljä FC KTP:n miestä ja viides tuli vaihdosta peliin. Olin joskus katsovinani, että ainakin osa PeKan KTP –lainoista on ”konsonanttiosastoa” eli viime kauden KTP:stä, joille ei ”vokaalipitoisessa” Ykkösen FC fuusio-KTP:ssä ole juuri käyttöä.

Mutta kolmeen voittoon päättyi PEPOnkin kevätkausi ja siihen mahtuu myös 0-2 vierasvoitto edellä mainitusta sarjavitosesta Savonlinnan Seudun Palloseurasta. Maaleista viime peleissä ovat vastanneet Sergey Afanasyev ja Mikko Kuningas. Kovasti toivomme, että muutkin löytäisivät kadoksissa olleen maalijyvän. Sergeyhin turvautuminen ei ole kaikille mieleen, mutta jos hän pistää pallot pussiin, häntä voi olla vaikea syrjäyttääkään. Syyskaudeksi kokoonpanossa tulee lisäksi tapahtumaan joitakin muutoksia.

Toppari Markus Kyläheiko, puolustava keskikenttä Eljas Ryhänen, hyökkääjä Antti Kuosmanen sekä LJK:ssa lainassa ollut maalivahti Henri Mäkelä aloittivat varusmiespalveluksen. Laitapuolustaja Ville Vanttajan armeijapalvelus jatkuu loppuvuoden, mutta takaisin saatiin kesäkuussa toppari Samu Mononen ja hyökkäävä keskikenttä Abenezer Eloranta. Abe ja Vellu ovat inttinsä loppukaudella hyvin päässeet peleihin, mutta harjoittelu ja keskittyminen vääjäämättä inttireissulla kärsivät.

PEPO edustus keskeyttää pari siirtoa Lappee JK:hon eli sieltä palaavat edustuksen rinkiin toppari Miska Miettinen ja keskikentän pelaaja Mavin Viisainen. Lilat kokeilevat lisäksi kahta hyökkääjää. FC Honka A:ta ja Espoon Palloseuraa edustanut Jussi Vainikka on jo torstaina pelikelpoinen ja oululaisseuroja ”kiertäneen” Miika Vihavaisen paperit ovat PEPOssa, mutta torstaina häntä ei vielä nähtäne kokoonpanossa. Tulkaahan paikalle jännittävästä pelistä, kahvion antimista ja kauniista kesäsäästä nauttimaan.

To 17.07 klo. 19.00 Kimpinen PEPO – PeKa

Yhteistyökumppanit