Jeff Addai saapuu vahvistamaan PEPOa!

Siirtorintamalla tapahtuu PEPOssa ulospäin suuntautuvan liikkeen jatkoksi myös tulosuunnan mukaista liikettä, kun kanadalainen keskikenttämies Jeff Addai liittyy joukkueen vahvuuteen tämän kauden loppuun asti voimassa olevalla sopimuksella.

Myös Ghanan kansalaisuuden omaava 28-vuotias Addai pelasi viime vuonna 11 Ykkösen ottelussa Vaasan Palloseuran riveissä. Näissä otteluissa keskikenttämies onnistui kertaalleen sekä maalinteossa että sellaisen alustamisessa. Vaasaan Jeff siirtyi Yhdysvaltojen toisiksi korkeimmalta sarjatasolta FC Tulsan joukkueesta vuoden 2020 alussa. Aiemmin pelikokemusta on myös Saksan kuudenneksi korkeimmalta sarjatasolta VfR Mannheimin joukkueesta sekä kanadalaisen Ottawa Furyn riveistä.

Harjoittelin Vaasassa ja pidin itseäni kunnossa. Samalla olin yhteydessä muutamaan saksalaisseuraan siirron osalta, mutta pandemiatilanne on vaikeuttanut siirtotilannetta. Sitten Zach Sukunda olikin antanut vinkin minusta seuralle. Pian PEPOsta oltiin yhteydessä ja mahdollisuus pelata täällä avautui minulle. Seurajohto ja valmennus tekivät minuun vaikutuksen ammattimaisuudellaan ja PEPO näki paljon vaivaa sopimukseni eteen. Voisi sanoa, että tarjous tuli juuri oikeaan aikaan.” kertoo tuore lilapaita sopimuksensa taustoista.

Kanadalaisten määrä lilapaidassa tuplaantuu Addain tulon myötä yhdestä kahteen. Molemmat kanadalaisvahvistukset tuntevat toisensa jo entuudestaan pitkältä ajalta. “Olemme molemmat kotoisin Ottawasta. Tunnemme toisemme jo nuoruudesta, kun molemmat pelasimme Kanadassa jalkapalloa korkealla tasolla. Sittemmin olemme harjoitelleet yhdessä usealla pelikauteen valmistavalla harjoituskaudella. Olemmekin monesti puhuneet, että olisi kiva joskus pelata samassa joukkueessa. Ja nyt se sitten tapahtuu PEPOssa!”

Addain isä on pelannut jalkapalloa ammatikseen Ghanassa. Myöhemmin Addain perhe muutti Ghanasta Kanadaan. PEPO saakin riveihinsä kansainvälisessä jalkapallossa marinoidun monitaiturin. “Olen ollut mukana kapteenistossa pelatessani Yhdysvalloissa, joten tuon johtajaominaisuuksia kentän puolelle. Amerikassa pelipaikkani oli yleensä puolustava keskikenttäpelaaja, mutta pystyn tarjoamaan apuja myös hyökkäyssuuntaan. Valmentajat ovat kehuneet aina syöttövalikoimaani, mutta dynaamiset kuljetukset onnistuvat myös. Kaikki on mielestäni hyvin balanssissa.”

PEPOn päävalmentaja Janne Muhli on tyytyväinen uuteen pelaajaansa. “Jeff tuo meille kokemusta ja lisää kilpailua keskikentälle” toteaa Muhli. Johtajaominaisuuksien lisäksi Muhli näkee pelaajassa paljon samaa kuin pelaaja itse. “Vahvuudet ovat fyysisessä pelaamisessa. Jeff on erittäin aktiivinen molempiin suuntiiin ja pallollinen pelaaminen onnistuu mallikkaasti.”

Tuoreen pelaajan ensimmäinen haaste tulee mahdollisesti eteen jo tulevana lauantaina 17.7., kun PEPO kohtaa kello 17:00 alkavassa ottelussa Käpylän Pallon. Pelaaja itse on haasteeseen enemmän kuin valmis. “Olen valmis pelaamaan ja auttamaan joukkuetta heti lauantaina. Olen kuullut seuran tavoitelleen nousua jo useamman kauden ajan, eikä minua olisi tuotu tänne muusta syystä. Nousu Ykköseen on ainoa tavoite tälle kaudelle” Addai päättää.

Lauantain KäPa-pelin liput maksavat 10 € (alennusryhmät 6 €). Otteluliput pystyt ostamaan ennakkoon näppärästi Kourulan R-Kioskilta sekä Tmi Laakon kahvikioskilta Kauppatorin vierestä.

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Kausikortit kaudelle 2021 myynnissä verkkokaupassa!

Yhteistyökumppanit