Jens Harju vahvistamaan puolustusta

PEPO tehnyt pelaajasopimuksen mieluisan paluumuuttajan Jens Harjun (28) kanssa. Jens ehti edustaa PEPOa aiemmin sekä Kolmosessa että Kakkosessa (2010), jonka jälkeen kokemusta karttui Ykkösessä sekä Joensuussa (JIPPO) että Porissa kaudet 2015 – 16 (Jazz).

”Olen seurannut PEPOn kehittymistä aktiivisesti koko ajan sen jälkeen kun Lappeenrannasta lähdin. Seuran kehitystä on ollut ilo seurata ja tuntui nyt oikealta hetkeltä tulla prosessiin mukaan. Uskon että omalla kokemuksellani kovemmista otteluista tuon rutiinia ja pystyn tukemaan nuorempia pelaajia sekä treeneissä että otteluissa. Oma tavoitteeni on ehdottomasti auttaa joukkuetta parantamaan viime vuotista suoritusta ja hakea itselle lisäksi onnistunutta kautta positiivisen fiiliksen kautta,” toteaa Jens Harju innostuneesti.

”Olemme pyrkineet löytämään nyt lisää johtajuutta joukkueeseen ja Jens tuo kokemuksensa lisäksi mukanaan myös sitä. Kävimme pitkät keskustelut Jensin kanssa hänen roolistaan joukkueessa ja uskon että saimme erinomaisen vahvistuksen tätä varten. Jens on ehkä aiemmilla Ykkösen kausillaan, monipuolisuudestaan johtuen, ollut sellainen yleispelaaja ja nyt on tarkoituksena selkeyttää hänen tekemistään roolittamalla häntä tiettyyn pelipaikkaan. Uskon, että tätä kautta saimme hänestä yhden selkeän vahvistuksen riveihimme”, kommentoi valmentaja Heino uutta pelaajahankintaa.

Myös joukkueen valmennustiimin jatkaminen samalla kokoonpanolla vahvistettiin. Timo Paasolainen jatkaa valmentajana päävalmentaja Heinon rinnalla sekä maalivahtivalmennuksesta vastaa hyvää työtä tehnyt Ville Muhli. ”Oli erittäin tärkeää että hyvin toiminut tiimimme pääsee jatkamaan joukkueen ja pelaajien kehittämistä. Jokaisella on omat vahvuutensa tuoda pelaajien ja joukkueen käyttön,” Mika Heino kertoo.

Joukkueeseen on samanaikaisesti haettu selkeitä vahvistuksia viime vuonna joukkueessa mukana olleiden maalivahti Nathan Stockien, toppari Antti Åken ja hyökkääjä Jakeem Johnsonin tilalle. Kartoitettuja pelaajia nähdään tositoimissa jo tammikuussa mm. Imatralla pelattavassa turnauksessa 14. – 15.pvä.

Yhteistyökumppanit