Jerryn mietteitä ensimmäisen treeniviikon jälkeen.

WP_20150202_20_17_00_Pro[1]

Ensimmäinen viikko uuden joukkueen mukana on takana. Miltä meno maistuu ?

Kiva ja odottava fiilis! Harjoitukset ovat olleet oikein hyviä, muutamien viikkojen jälkeen treenaaminen tuntuu taas todella hyvältä ja virtaa on kuin pienellä pojalla konsanaan. Harjoitukset, lämmittelyt, kuntopiirit yms. ovat positiivisesti yllättäneet minut.

 

Ensivaikutelma joukkueesta ja seurasta ?

Joukkueesta huokuu nuoruus ja sen näkee kentällä kyllä. Mukava olla joukkueessa missä on ”kokeneen” pelaajan fiilis vaikka omakaan ura ei mikään älyttömän pitkä ole. Seura vaikuttaa todella hyvin organisoidulta ja tiedetään tarkkaan mitä haetaan joukkueelta ensi kesänä kun kausi starttaa.

 

Useita vuosia Kakkosessa pelanneena tuot joukkueeseen lisää kokemusta. Miten itse näet kokeneempien pelaajien roolin joukkueissa yleisesti ?

Uskon että kakkosen hyvien vuosien jälkeen on paljon annettavaa joukkueelle ja varsinkin nuorille pelaajille! Mielelläni neuvon ja annan ohjeita jos joku tuntuu niitä tarvitsevan. Voi olla että annan ohjeita, vaikka niitä ei tarvittaisikaan.

En ole kovin hiljainen kaveri, kun futiskengät vedetään jalkaan ja viheriölle mennään. Pelikentällä koitan tulevana kesänä ohjata peliä paljon ja pelisilmällä edesauttaa joukkueen pelaamista.

 

Hyvä pelaaja tuntee omat vahvuudet hyvin, vaikka ei niitä ihan kaikkia puheissa muille paljastakaan. Miten ja millä pelin osa-alueilla Jerry Särkkä vahvistaa PEPOn edustusjoukkuetta pelaajana ?

Vahvuuksikseni tunnen hyvän vasemman jalan potkutekniikan ja hyvän pelinäkemyksen, tiukoissakin paikoissa! Periksi ei anneta ikinä, aina taistellaan loppuun asti – se on varma.

 

Henkilökohtaiset tavoitteet kevään valmistavalle harjoitusjaksolle ?

Harjoitusjaksolla on tarkoitus päästä mieleiseen kuntoon, että joukkue hyötyy minusta ja tunnen itse oloni sellaiseksi, että liike on hyvällä tasolla. Muutamien viikkojen jälkeen on mukava aloittaa tiukka talvikausi tässä kohti kesän koitoksia. Toivottavasti paikat kestää ehjänä ettei talvikausi mene piloille loukkaantumisten takia.

 

Lahdessa pelataan sunnuntaina Lahti Akatemiaa vastaan. Olet mukana ensimmäistä kertaa PEPOn väreissä. Odotukset otteluun ?

Kyllä, Lahdessa sunnuntaina puetaan ensimmäisen kerran PEPOn pelipaita päälle, mukava lähteä uuden joukkueen mukaan. Tosin muutamat treenit vasta takana niin olemme Jyrkin kanssa kyllä keskustelleet minkä verran on fiksua pelata tässä vaiheessa.

 

Viime kausina MP:n kotiotteluissa on ollut mahtavasti yleisöä. Yleisömäärää on käyty ihmettelemässä täältä Lappeenrannastakin saakka. Mikä on Mikkelin salaisuus ?

Mikkelissä jalkapalloyleisö yllätti minut vuosina ihan täysin, uskomaton määrä joka peleissä katsojia! Kylmiä väreitä sateli aina, kun kopista käveltiin pelaajaesittelyyn ja lehtereillä oli ihmisiä todella paljon Suomen mittakaavassa. Ehkä salaisuus on yksinkertainen vain siinä, että Mikkeli on kautta aikojen ollut futiskaupunki ja ihmisiä kiinnostaa miten kaupungin kärkijengi pelaa!

 

Terveiset seuran junioripelaajille ?

Kesällä nähdään kentällä ja kentän laidalla varmasti, rohkeasti vaan moikkaamaan ja juttelemaan.