JIPPO vieraaksi Lappeenrantaan

PEPO – JIPPO

Lauantaina 9.4. pelataan harjoitusottelu PEPO:n ja viime kauden jälkeen Kakkosesta Kolmoseen pudonneen Joensuun JIPPO:n välillä. JIPPO halajaa kovasti takaisin Kakkoseen. Joukkue menetti parhaita pelaajiaan juuri PEPO:lle mutta sai paluumuuttajana takaisin mm. viime kaudella Kultsua FC:tä edustaneen luottotoppari Johannes Monosen. Lisäksi joukkueessa jatkoi monia Kakkosessa marinoituneita pelaajia.

Valmentaja Jouni Lehtimäki (Ex-Rakuuna) peräänkuuluttaa joukkueeltaan nyt ennakkoon kovempaa joukkuetta vastaan pelirohkeutta ja odottaa pelin kehittyvän varsinkin hyökkäyskolmanneksella. JIPPO saa mahdollisesti otteluun try-outille keskikenttäpelaajan Nigeriasta.

PEPO:n pelaajisto kohtaa monia viime kaudelta tuttuja pelaajia Antti Åken, Nathan Stockien, Jakeem Johnsonin ja Miko Mäkirinteen edustettua aiemmin JIPPO:a. Mainituista pelaajista kokoonpanosta on poissa nyt Miko Mäkirinne.

PEPO:n edustus on tämän viikon harjoitellut vaihtoehtoista pelitapaa, jonka harjoittelun tuloksia nyt viedään peliin sisään. Joukkueen harjoitusviikko on ollut hyvä ja joukkue on pieniä flunssia lukuunottamatta ollut terveenä. Kilpailutilanne pelipaikoista joukkueen sisällä on erinomainen, joka on näkynyt hyvällä tavalla myös harjoituksissa. Ottelun avaava kokoonpano julkaistaan vasta perjantaina ennen otteluun valmistavaa harjoitusta.

Kyseessä on viimeinen kotiharjoitusottelu ennen sarjakauden alkua sekä otteluun on myös ilmainen sisäänpääsy.

PEPO – JIPPO, Amiksen kenttä klo 14.15.