Käpylästä vieraita Kimpiselle

Käpylän Pallo (KäPa) on Helsingin Käpylassä toimiva jalkapalloseura, joka perustettiin vuonna 1956. KäPa on viime vuosina vakiintunut Kakkosen vakiokasvoksi. Se on pelannut koko 2000-luvun Kakkosessa, lukuunottamatta pikavisiittiä Kolmoseen sekä Ykköseen.

PEPO haki pisteen Kuopiosta viikolla kun taas KäPa koki murskaavan tappion Järvenpäässä vieraillessaan keskiviikkona. KäPan murheellisen pelin jatkoksi, joukkueesta ajettiin kentältä kaksi pelaajaa jotka kärsivät pelikieltoaan nyt PEPO ottelussa. Toinen ulosajetuista Alex Akbar on ollut KäPan pelin sielu ja paras maalintekijä. Joukkueesta kannataa seurata PK-35:n nousua liigaan auttaneen maalivahti Miikka Häkkisen otteita, joka edellisestä tappiosta huolimatta on sarjan parhaita maalivahteja.

”Tasapelipiste toi hieman väkinäiseen ilmeeseen uutta iloisuutta ja uskonkin, että nähdään iloista ja voitontahtoista pelaamista.”, päävalmentaja Mika Heino kertoo.

Ottelun pisteet tulevat olemaan PEPOlle että KäPalle erittäin tärkeät. Ero keski- ja kärkikastiin ei ole vielä liian iso, mutta pisteitä on alettava raapimaan. Esimerkiksi kuudennella sijalla olevaan KäPaan on ennen ottelua viisi pistettä. Kävi ottelussa miten kävi, niin PEPO lähtee pienimuotoiselle tauolle putoamisviivan alapuolella.

”KäPa on hyvin valmennettu joukkue ja nuori taitava joukkue on aina vaarallinen ja voittontahtoinen.”, kommentoi Heino vastustajaa

PEPO – KäPa
su 3.7 klo 18:30
Kimpinen