Kauden ensimmäinen derby

Imatran Palloseura ja PEPO Lappeenranta ottavat yhteen keskiviikkoiltana jollakin Karhumäen kentällä. Käyneeköhän niin, että vaikka ruoho olisi vihreämpää aidan takana, jalkapalloilijat marssivat tekonurmelle. Tätä kirjoitettaessa Imatralla vielä väännetään siitä, missä pelataan. Tämä on tuttu kuvio monilta muiltakin paikkakunnilta. Jahas nyt tieto tulikin: tekonurmella pelataan.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet sarjan mollivoittoisesti. IPSin plakkarissa on yksi piste tasapelistä Haminan Pallo-Kissoja vastaan. PEPO taas eli me olemme puolestamme kolmen kierroksen jälkeen nollakerhossa yhdessä Kotajärven Pallon kanssa. Keskiviikossa on parasta se, että jompikumpi tai molemmat kartuttavat pistetiliään ja pohjaltahan on vain yksi suunta: ylöspäin.

PEPOn joukkueessa katse kenttäpelaajissa suuntautuu eritoten uusiin miehiin. Heiltä on lupa odottaa profiilin nostoa myös sarjapeleissä. Talvella kulki vielä kivasti. IPSillä taas on ollut tekeminen paljon kiinni siitä, onko kokenut osasto terveenä ja hyvällä pelipäällä. Motivaatiotekijät paikalliskamppailuissa ovat kyllä yleensä kohdallaan – molemmissa leireissä.

IPS – PEPO ke 14.5. klo 18.30 Karhumäki

Yhteistyökumppanit