Kauden ensimmäinen paikallistaisto lähtökuopissa

Molempien joukkueiden kausi ei varmasti ole lähtenyt ihan toiveiden mukaan käyntiin. Kuitenkin molemmat joukkueet vaikuttavat nousukuntoisilta ja onkin mielenkiintoista seurata jatkuuko kehitys edelleen.

 

Paikallisotteluissa on aina useita tekijöitä, jotka voivat kääntää ottelut voitoksi tai tappioksi. Kumpi joukkue hallitsee paremmin vahvan tunnelatauksen, joka vaikuttaa voimakkaasti henkilökohtaisiin suorituksiin sekä joukkuetaktisiin tekemisiin (josta saimme opetuksen Klubi 04 pelissä), kumpi joukkue onnistuu taktisesti paremmin ja kuka onnistuu minimoimaan haastavalla kentällä henkilökohtaiset virheet. Nouseeko kentällä esiin sankareita jotka ratkaisevat yksilösuorituksillaan pelin, josta heidät sitten muistetaan vai jotain muuta yllättävää mitä jalkapallo-ottelu voi tarjota?

 

Kultsu on saanut kasaan hyvän tasaisen joukkueen, joka toistaiseksi on alisuoriutunut sarjassa. Joukkueessa on taitoa sekä kokemusta ja jonka peli odottaa paikalleen loksahtamista. PEPO:lla voi olla etuna parin päivän pitempi palautuminen edellisestä ottelusta ja pelaajat ovat olleet jatkuvasti terveinä ja kunnossa harjoittelemaan. Oma maali on saatu tukittua ja maalintekijöitä on löytynyt tasaisesti. Joukkueen vahvuus on nimenomaan vahvassa joukkuepelaamisessa.

 

Molemmat joukkueet tarvitsevat pisteitä karistaakseen putoamiskamppailua kauemmas ja toisaalta pysyäkseen kärkitaistossa mukana. Sarjassa on ainoastaan 22 ottelua, josta tämän jälkeen on neljännes pelattu ja pisteitä menestyäkseen on saatava jokaisesta ottelusta. Kolmen pisteen tavoittelu näkyy toivottavasti molempien joukkueiden tekemisessä ja näin saadaan kiihkeä yleisöön menevä ottelu aikaan!

 

Onko PEPO:lla henkinen yliote Kultsusta (paikallisvoitot 2 – 0 PEPO:lle) vai onko tilanne sopiva ärsyke kotijoukkue Kultsulle? Toivottavasti molempien joukkueiden kannattajat tulevat sankoin joukoin tukemaan omaa suosikkiaan ja saadaan taas upea paikallisderby aikaan.

 

Kultsu FC – PEPO, Keskiviikko 31.5. Joutsenon keskuskenttä klo 18.30