Kauden loppu lähestyy Helsingissä

PEPO matkaa sunnuntaina 25.9 Helsinkiin ja Oulunkylään, kohdatakseen sarjapaikasta vielä taistelevan Käpylän Pallon (KäPa). KäPalla on putoamisviivaan matkaa ainoastaan kolme pistettä, eikä tasainen sarja ole armahtanut nuorta taitavaa joukkuetta. KäPa, JäPS, Futura ja Sudet ovat lähimpänä päättämässä, mikä näistä neljästä joukkueesta hakee vauhtia Kolmosesta.

Lilapaidat ei aio helpottaa KäPa:n työtä sarjapaikan säilyttämiseksi, vaan tavoittelee itsekin parempaa pistesaldoa ja sarjasijoitusta. Voitto ei varmasti tule ilmaiseksi eikä tilannetta helpota Oulunkylän kova tekonurmipintakaan, johon kotijoukkue on joutunut tottumaan kauden mittaan.

PEPO löi sarjan ensimmäisellä kierroksella KäPa:n kotonaan 3 – 0, jolloin KäPa:lta puuttui joukkueen tärkein pelaaja Aleksandr Akbar. Akbar on tehnyt joukkueelleen jo 12 maalia ja kilpailee jopa sarjan maalipörssin voitosta yhdessä PEPO:n Jakeem Johnsonin (14 maalia) kanssa. Kumpi voittaa, PEPO:n paineeton oikein ohjautuva rentous vai paineen alla pelaava nuori KäPa?

KäPa – PEPO, su 25.9. klo 14.00, Oulunkylän tekonurmi.