Kauden toinen derby lähestyy

Kauden toinen paikallisottelu Kultsu FC – PEPO pelataan torstaina 4.8 Joutsenon keskuskentällä.

Odotetun ottelun panokset ovat huikeat. PEPO 7. sijalla ja kotijoukkue Kultsu 9. sijalla vain pisteen perässä. Tämän lisäksi taistellaan E-Karjalan herruudesta.

Ensinmäisen paikallisottelun vei nimiinsä lilapaidat luvuin 2-1 Jakeem Johnsonin sekä Tuomo Kaltion loppuhetkien maaleilla. Ottelussa oli 1524 silmäparia, joten yleisöryntäystä odotettavissa myös Joutsenoon.

PEPO:n peli kulkenut myötätuulessa ja  tulosta on syntynyt viime peleissä. Edelliseen neljään peliin kolme voittoa, joka kertoo nousevasta trendistä. Tulevaan otteluun on päästy valmistautumaan hyvin ja joukkueen terveystilanne on erinomainen.

Kultsu vahvistui viime viikolla Jere Aallikolla ja joukkueen pitäisikin taistella materiaalillaan sarjan kärjessä. Kultsu startti kauteen oli hyvä ja joukkue majaili kärjen tuntumassa. Jostain syystä peli on kuitenkin edellispeleissä ollut tehotonta ja nähtäväksi jääkin, onko mitään uutta keksitty sitten lauantaisen KuFu-tappion jälkeen.

Odotettavissa ollee tasainen kamppailu ja toivottavasti runsaslukuinen yleisö saa kiinnostavan paikallisderbyn arvioitavakseen.

Kultsu FC – PEPO  4.8.2016 klo 18.30 Joutsenon keskuskenttä