Keskikentälle mieluisa paluumuuttaja – Jonathan Dunyin Lila-paitaan!

PEPOa kahden kauden ajan vuosina 2018-19 edustanut nigerialainen Jonathan Dunyin palaa Lappeenrantaan! 27-vuotias keskikenttäpelaaja toteaa olevansa iloinen paluustaan liloihin.

– Tuntuu hyvältä palata PEPOon, se on minulle rakas seura jossa minulla on ollut aina hyvä olla.

Edelliset kolme kautta Ykkösessä MP:n riveissä isolla vastuulla pelannut Dunyin kertoo Mikkelin kausien olleen pääosin positiivinen kokemus.

– Kausien aikana oli toki ylä- ja alamäkiä mutta kaiken kaikkiaan se oli mainio kokemus.

Dunyin on tuttu näky eteläkarjalaiselle futisyleisölle jo usean vuoden takaa, ennen PEPO-vuosiaan mies edusti kahden kauden ajan Kultsua Kakkosessa.

Päävalmentaja Teemu Tavikainen toteaa Dunyinin sopimuksen olevan iso juttu PEPOlle.

– Dunyinin sopimus on hieno asia PEPOlle. Hän on rutinoitunut puolustava keskikenttä, joka on todistanut omat vahvuutensa ylemmilläkin sarjatasoilla. Dunyin on taistelija, joka tuo joukkueeseen kokemusta ja johtajuutta. Keskusteluissa myös tuli selväksi se, että Jonathanilla on iso PEPO-sydän ja hän todella haluaa tuoda oman kortensa kekoon, jotta otamme seurana sen seuraavan askeleen eteenpäin.

Nigerian miljoonakaupunki Lagosista kotoisin oleva Dunyin lähtee luottavaisin mielin kauteen ja lähettää terveisiä Kimpisen yleisölle.

– Mennään yksi ottelu kerrallaan, haluan auttaa joukkuetta niin paljon kuin mahdollista ja kotiyleisömme tuella pystymme varmasti saavuttamaan tavoitteemme. Odotan innolla, että pääsen pelaamaan taas Kimpisen yleisön edessä, let’s go PEPO!

Tervetuloa takaisin Jonathan!

Kausikorttiostoksille kauden 2023 otteluihin pääset TÄSTÄ.

Sopimukset 2023:
Jonathan Dunyin
Juho Enbuska
Petrus Eskelinen
Akseli Junnikkala
Markus Koistinen
Arttu Kotanen
Anton Kylkilahti
Patrick Loa Loa
Valtteri Maijanen
Alex Oikkonen
Erkka Partanen
Patrik Pesonen
Lauri Seilonen
Yaroslav Shapovalov
Joonatan Sinkkonen
Jirko Sorsa
Pablo Stupiski
Samu Suoraniemi
Toivo Suoranta

Yhteistyökumppanit