Kiffen Helsingistä vieraaksi

PEPO:n huominen vastus FC Kiffen on vuonna 1908 perustettu seura, joka on juhlinut jalkapallon Suomen mestaruutta neljästi (1913, 1915, 1916, 1955).  Kiffen pelaa Kakkosen B-lohkossa ja näin ollen pelataan joukkueiden todennäköisesti ainoa kohtaaminen kauden aikana. Kiffen on ehtinyt pelata A-lohkon Gnistania (Gnistan – Kiffen 3 – 0) ja MPS:aa (MPS – Kiffen 0 – 0) vastaan, jotka pelaavat samassa lohkossa PEPO:n kanssa. Kiffenin pelaajarunko viime vuotisesta Kakkosen ryhmästä on pysynyt hyvin kasassa ja joukkue on täydentynyt muutamalla uudella pelaajalla. Kiffen sijoittui lohkossaan kuudenneksi viime kaudella.

PEPO on jatkanut pelin kehittämistä FC Lahti ottelusta saatujen tulosten perusteella. Kiffen ottelussa tehdään lisää pelipaikkakokeiluja ja osaamistaan valmennukselle saavat osoittaa taas osa pelaajistosta.

”Kiffen on hyvä Kakkosen ryhmä ja omalla tavallaan sopivan haastava tähän vaiheeseen. Uskon, että saadaan hyvää ennakkoa siitä millaista peliä kakkosessa yleisesti odottaa muutamalta joukkueelta”, toteaa valmentaja Heino.

PEPO – Kiffen, La 12.3. klo 14.15 Amis