Klubi 04 – PEPO 3 – 2 (1 – 0)

PEPO pelasi eilen vuoden kuudennen harjoitusottelun, kun Helsingissä vastaan asettui Saharan tekonurmella Klubi 04

Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnassa heidän luoden hyviä tontteja, joka palkittiin puolen tunnin kohdalla –  Valeri Minkenen komea vapari boksin rajalta takakulmaan ja näin Klubi 1-0 johtoon. Ja näissä 1-0 lukemissa mentiin tauolle. Toista puoliskoa oltiin keretty pelaamaan viisi minuuttia, kun Klubi tuplasi johdon ja näytti menevän menojaan. 75 minuutin kohdalla hyvä ja röyhkeä haasto Nikke Veikkaselta päätyrajan tuntumasta, pallo maalille ja 16-vuotias Charlie Wood tuikkasi pallo häkkiin. Tämän jälkeen pelin ote muuttui täysin lilapaidoille ja se palkittiinkin kolme minuuttia edellisestä. Kulmapotkun jälkitilanteesta Eetu Suoraniemi iski pelin tasoihin.

Ottelun lopussa kuitenkin koettiin sama kuvio kuin ottelun alussa: kotijoukkueelle vapaapotku boksin rajalta, pallon taakse Valeri Minkenen ja peli 3-2. Näin voitto jäi Helsinkiin, mutta ottelussa oli paljon hyvää, kuten päävalmentaja Mika Heino sanoo.

”Tärkeimpiä juttuja, että pystyttiin toteuttamaan hyvin harjoiteltuja asioita. Se oli ykkösjuttu, ei tuloksella niin väliä.  Vastassa oli erinomainen joukkue – erittäin taitavia pelaajia ja hyvin valmennettu joukkue. Pelipaikkakokeilusta ja poissaoloista huolimatta erinomainen tulos varmasti tulevaa lohkovoittajakandidaattia vastaan. Kokonaisuudessaan tosi tyytyväinen peliin.”, kertoo päävalmentaja Mika Heino.