Kotiavauksessa vastassa Futura

PEPO – FC Futura

Kakkonen saatiin käyntiin ja PEPO:n tuleva vastustaja FC Futura ryösti pisteen lohkosuosikki Gnistanista 3 – 3 tasapelillä. Kalle Sorjan luotsaaman uudistuneen Futura-ryhmän peli ei vielä ole varmaan täysin valmista, mutta ottelu Gnistania vastaan osoitti joukkueen vaarallisuuden jo tässäkin vaiheessa kautta. Futura saa vielä PEPO-otteluun tutun vahvistuksen keskikentälle, kun Luigi Mariani palaa joukkueen riveihin. FC Futurasta kannattaa seurata myös hyökkääjä Anton Britschgin #10 otteita, joka viimeisteli kahdesti Gnistania vastaan.

PEPO aloitti kautensa komeasti 4 – 1 voitolla Malmin Palloseurasta. Ottelun ensimmäinen jakso meni käsikirjoituksen mukaan ja vain lisämaalit jäivät uupumaan. Toinen puoliaika jätti pelaamiseen parantamisen varaa ja tarkoituksena onkin lähteä hakemaan nyt ehjää 90 minuuttista. Aloitukseen tulee hieman muutoksia, valmennuksen kierrättäessä pelaajia ja antaen joukkueelle paremmin aikaa palautumiseen tiiviissä pelitahdissa.

”Tilanne joukkueessa on erinomainen, kun hyvät pelaajat odottavat vaan mahdollisuuttaan päästä näyttämään osaamistaan ja sitä kautta järkevää kierrättämistä voidaan tehdä”, toteaa valmentaja Heino.

PEPO – FC Futura, sunnuntaina 8.5. klo 15.00. Ammattikoulun tekonurmi (Amis).

LIPUT:
Normaalit: 8e
Eläkeläiset, opiskelijat, alle 22v, varusmiehet: 5e
Äitienpäivän kunniaksi äidit otteluun ilmaiseksi!