KTP – PEPO, kortit katsottu 2 – 0 (0 – 0)

Ottelun ensimmäinen puoliaika soi ilahduttavaa katseltavaa PEPO leiriin. Joukkue hallitsi pitkiäkin ajanjaksoja palloa ja loi tilanteita, osuen parhaillaan mm. KTP maalivahti Jere Pyhärannan torjunnan kautta ylähirteen. PEPO:n prässätessä ajoittain korkealta ja pelaten puolustuspelaamisensa tiiviisti ryhmänä, saatiin sen ansiosta KTP usein menettämään pallo. Pallon menetysten jälkeen joukkue oli rohkea pallon kanssa ennen kaikkea keskialueella ja tilanteita luotiin myös viimeisellä hyökkäyskolmanneksella. ”Harmittaa poikien puolesta ettei sitä viimeistä kiitosta maalin muodossa tullut”, kommentoi valmentaja Heino.

Toisella puoliajalla onnistui myös KTP saamaan pallon riistoja prässillään ja sen kautta onnistui myös maalinteossaan. Ensimmäinen maali syntyi sivuvaparista, jossa maalilla muuten varmasti Otso Knuutilaa tuurannut Ville Iiskola epäröi hieman vastaantulossaan ja samalla vartijaltaan karannut Isaac Kannah pääsi tökkäämään pallon Villen edestä rysään. Toinen maali pelin lopussa syntyi KTP:n saadessa vaihtojen kautta peliin ”tuoreita jalkoja” lisää ja PEPO:n hieman väsyessä.  Maali oli hieman toisinto ensimmäisen maalin kanssa, vaihdosta sisään tulleen testimies Milo Schwalenstöckerin maalatessa.

”Nämä tämän tason peilit ovat meille erittäin tärkeitä valmistautuessamme tulevaan kauteen. Pelitempo viime vuonna pääsääntöisesti kolmosen pelejä pelanneille nuorille pelaajille, on näissä peleissä erittäin kehittävää monella tavoin.

Viikolla harjoitellut asiat toimivat ensimmäisellä puoliajalla lähes täydellisesti ja toisella puoliajalla meillä vain alkoi näkyä kovempien pelien puute väsymyksenä. Kestävyys on kuitenkin helpoimpia asioita laittaa kuntoon vielä harjoituskauden aikana. Pojat tekivät kyllä Jormalle kunniaa pelissä ja olen erittäin ylpeä joukkueen esityksestä. Tästä on hyvä jatkaa pelin kehittämistä edelleen,” Heino jatkaa. Markus Koistinen ja Markus Kyläheiko tulivat molemmat hyvin peliin mukaan vaihdosta.

Pienellä ringillä mentiin tänään Niko Pyyhtiän sairastellessa sekä Eljas Ryhäsen ja Peetu Juntusen kärsiessä pienistä tälleistä. Sovitusti osa pelaajista jäi hakemaan isompaa peliaikaa nyt farmiseura LJK:n riveihin. Maalivahdeista Otso Knuutila loukkasi viikolla harjoituksissa polvensa ja ollee kuukausia sivussa. Akatemia pelissä hyvin esiintynyt Simo Partinen oli aiemmin sovitulla lomamatkalla, Nathan Stockie ja Jakeem Johnson liittyvät joukkueen vahvuuteen 16.2. Maalivahtiosastoa Otson loukkaannuttua tuurasi pelissä hienosti Iiskolan Ville ja Jirko Sorsa on ollut mukana nyt harjoitusvahvuudessa Otson loukkaantumisen jälkeen.