Kultsu/2 vei pisteet. Kultsu/2 – PEPO 2 – 1.

PEPO maalintekijä

Tomi

Kultsu ratkaisi ”lilojen” virheistä

”Vastustaja oli tänään liikkeellä paremmalla taisteluilmeellä – taistelivat ja kamppailivat ansiokkaasti. Ja onnistuivat hyödyntämään meidän kahdesta virheestä syntyneet maalipaikat. Onnittelut voitosta, enemmän maaleja tehnyt joukkue poistuu peleistä voittajana. Ansaitusti.”

”Meillä oli paikat ja pallon hallintaa riittävästi ottelun voittamiseen. Maaliin palloa ei lukuisista paikoista ja yrityksistä huolimatta saatu, Tomin sijoitusta lukuunottamatta. Ylimääräistä puristusta on ja reippaasti, maalintekotaito ei ole kadonnut minnekään. Ehkä sarjataulukko luo oman puristuksensa, joka tapauksessa keskittyminen ja ajatus ei tänään riittänyt pelin ratkaisemiseen.” sanaili tulokseen pettynyt päävalmentaja.

Toivottavasti tulos toimii herätyksenä, positiivisena muutoksena

”Kevätkierroksella voitettiin muutama peli huonolla pelillä. Ehkä käytimme ”onnemme ja tuurimme” silloin ja nyt syyskierroksella mitataan olemmeko sarjan piikkipaikan arvoisia. Valmentajana uskon joukkueen pelaajiin ja laatua joukkueessa on yllin kyllin sarjan kärkipaikan säilyttämiseen. Yhdessä on löydettävä pitävä ote pelin punaisesta langasta, mitään ei tulla saavuttamaan ilmaiseksi seuraavissakaan otteluissa.”

”Työmäärä on pelistä toiseen ollut kentällä hyvä, sen päälle on hyvä rakentaa jatkossakin.”

Yhteistyökumppanit