Kumman kurssi kääntyy ensin

PEPO Lappeenranta ja FC Peltirumpu Kouvolasta hakevat molemmat avauspisteitään lauantai-iltana Amiksella. Kimpiselle ei takatalven takia päästykään ja pelipaikan lisäksi myös pelin alkamisaika muuttui aikaisemmin ilmoitetusta. Vieläkin löytyy paikka paikoin ottelumainoksia, joiden mukaan tuomari puhaltaisi pilliin jo klo. 16.00. Peli alkaa kuitenkin vasta klo. 18.00.

Molempien sarja-avaus on ollut huono. PEPO otti niukasti takkiin kotonaan SavUlta ja selkein numeroin selkäänsä PeKalta vieraissa. Rumpu puolestaan nöyrtyi ensin STPS:lle Savonlinnassa ja sitten kotonaan paikallisderpyssä Susille. Molemmissa leireissä on kuitenkin laitettu jo uutta matoa koukkuun. Nämä joukkueet tuskin nollakerhoon pitkäksi aikaa jäävät. Toisaalta sarjakärki uhkaa karata jo kummaltakin turhan kauas.

Mielenkiintoista nähdä, minkälaisia muutoksia joukkueet tekevät permanenttiinsa. STPSää vastaan Rummulla oli hankaluuksia Stepsin prässätessä aktiivisesti – Susia vastaan taas petti puolustaminen erikoistilanteissa. PEPOn taas tarvitsee vain panna niitä palloja maaliin ja olla muutenkin ärhäkämpi viimeisessä 20 metrissä. Eikä haittaisi, vaikka välillä vähän pomppisikin meille se pallo. Joukkueet tuntevat hyvin toisensa, joten tiukka vääntö on taas luvassa.

10.05 La 18.00! Amis! PEPO – FC Peltirumpu

Yhteistyökumppanit