Kuopiossa pistejakoon

28.6 KuFu-98 – PEPO 2-2

KuFu ja PEPO tasasivat pisteet Kuopiossa.

PEPO karkasi johtoon jo neljän minuutin kohdalla, kun yhdysvaltalainen Jakeem Johnson iski boksista pallon häkkiin. Näin päättyi PEPOn kahden ottelun maaliton putki. Kotijoukkue KuFu tuli kuitenkin ensimäisen puolikkaan lopussa tasoihin sivuvaparista Niko Lehijoen puskusta. Nathan Stockie pääsi kädellään väliin, mutta ei tarpeeksi – tauolle 1-1 lukemissa.

Toisella puoliskolla nähtiin myös kaksi häkkiä. PEPO siirtyi ensinksi 1-2 johtoon 70 minuutin kohdalla, kun Petteri Rönkkö tökkäsi maalinedustalta pallon verkkoon. Näin PEPO siirtyi ensinmäistä kertaa johtoon sitten paikallisottelun Kultsua vastaan. Iloa ei kuitenkaan kauaa kestänyt, sillä kolmen minuutin päästä kotijoukkue KuFu tuli tasoihin Jani Mahasen toimesta.

”Varmaan oikeutettu tulos. Molemmilla oli käytännössä kaksi hyvää paikkaa. Olihan meillä toki ensinmäisellä puoliajalla paikka, missä kaksi pelaaja veti pallosta ohi, mutta ei tehty. Vähän vaikeat olosuhteet, kenttä oli tosi liukas ja epätasanen. Pikkaisen oli haastava pelaajille, eikä taitotaso riittänyt pelaamaan sellaista peliä minkälaista ollaan normaalisti pelattu. Uskon, että molemmilta joukkueilta normaalia yksinkertaisempaa peliä tämän takia.”, päävalmentaja Mika Heino kertoo.

”Tyytyväinen tähän pisteeseen. Tärkeintä tässä kohtaa, että saatiin vieraspiste. Tästä on hyvä jatkaa parempaa kohti”, Heino päättää.

Palloliiton ottelupöytäkirja

Seuraavan kerran pelataan jo sunnuntaina, kun Käpylän Pallo saapuu Kimpiselle. Tervetuloa!

3.7 PEPO – KäPa 18.30

Yhteistyökumppanit