Kuopiossa tärkeät pisteet jaossa

28.6 KuFu-98 – PEPO 18.30

PEPO kohtaa tiistaina Kuopiossa (28.6) KuFu-98:n legendaarisella Väinölänniemen stadionilla.

Soccer Club KuopioFutis -98 on kuopiolainen jalkapalloseura, joka on perustettu vuonna 1998. Seura aloitti pelit Nelosesta, josta se nousi yhden kauden jälkeen Kolmoseen. Kaudella 2003 seura teki ranskalaisen visiitin Kakkoseen ja kaudeksi seura nousi jälleen tälle sarjatasolle.

KuFu aloittanut kauden tilastojen valossa kohtuullisesti, kolme voittoa, kolme häviötä, yksi tasapeli. Saldolla pääsee 8. sijalle, vaikkakin 3. sijalle on vain neljän pisteen matka yhden pelin vähemmän pelanneena, joka osoittaa sarjan tasaisuuden.

PEPO:lla puolestaan startti kauteen ollut hyvin mollivoittoinen, kaksi voittoa taskussa ja isoin ongelma on ollut maalinteko. Yhdeksän tehtyä maalia, josta neljä syntyi kauden ensinmäisessä ottelussa MPS:ää vastaan. Mutta kuten todettua: sarja on hyvin tasainen ja erot on pieniä.

Iloisia uutisia on kuitenkin luvassa: juuri ennen kauden alkua loukkaantunut puolustaja Antti Åke on pelikunnossa ja valmennuksen käytettävissä.

”Tulosta lähdetään hakemaan. Kaikki pelaajat ovat terveinä, jonka kautta hyvät lähtökohdat. KuFu on paha ja kova vastustaja, mutta uskon, että kipeästi janoamat pisteet saadaan Lappeenrantaan.”, päävalmentaja Heino toteaa luottavaisena.