Kylmä tuuli puhalti Salpausselältä

PEPO – FC Lahti 0 – 6

Liigajoukkue Lahti näytti pelaamisen mallia eilen lilapaidoille takomalla tylyt lukemat taululle. Ottelun avausmaali nähtiin reilun puolen tunnin jälkeen, kun Stenio riisti pallon, karkasi läpi ja iski pallon häkkiin. Sama mies iski vielä puoliskon lopussa ja näin mentiin Lahden 0-2 johdossa tauolle. Hetki ennen tuntia Nazimov lisäsi Lahden johtoa ja tästä hetki, niin Sadik aloitti hattutempun tekemällä ensinmäisen ja lopulta vielä kaksi.

”Harmittaa Lahdenkin puolesta että emme pystyneet heille nyt sopivaa vastusta tarjoamaan. Lähtökohtaisesti tällaiseen peliin pitäisi saada Kakkosen tasoisen joukkueen ykköskokoonpano jalkeille haastaakseemme liigajoukkue. Nyt poissaolot näkyivät jo heti pelin alussa, eikä FC Lahti tinkinyt asenteestaankaan hetkeäkään.”

”Täytyy kehua Lahtea ja joukkue näyttää mielestäni selvästi viime kautta terävämmältä ja taitavammalta ryhmältä. Samoin joukkue toimi kyllä taktisesti hyvin kollektiivisesti niin hyökätessään kuin puolustaessaan. On vain otettava oppia paremmistaan ja käytävä läpi omaa pelaamistamme. Pelinopeus toi mukanaan varmasti paljon henkilökohtaisia virheitä, joiden seurauksena lahjoitettiin kyllä neljä maalia Lahdelle. Töitä lähdetään jatkamaan taas maanantaina ja varmasti parempaa tarjotaan sarjan alkaessa.”, lopettaa päävalmentaja Heino.

PEPO lähti otteluun seuraavalla kokoonpanolla.

pepoavaus