Lahdesta vieraita Kimpiselle

PEPO – FC Lahti Akatemia

Kauden päätösottelussa vastaan asettuu liigaseura FC Lahden reservijoukkue. Viimeisimmässä Akatemian ottelussa (FC Lahti Akatemia – KuFu 2 – 1) oli mukana Liigajoukkueesta neljä pelaajaa, suurimpana tähtenä brassi Bonilha ja toisena tuttuna Imatran omapoika Paavo Voutilainen. ”Karjalan” värejä lisää Lahden valmentaja Mika Halmetniemi, joka johti PEPO:ssa useamman kauden seuran B-junioreita. Lahti on tasaisen varmasti kerännyt pisteitä kauden aikana ja on tällä hetkellä pisteen kotijoukkuetta edellä.

Panoksia pelissä ei juuri enää ole, molempien joukkueiden varmistettua sarjapaikkansa. Kuitenkin joukkueemme pelaa kunniastaan ja uskottavasti molemmat haluavat olla sarjassa mieluummin sijoilla 3 – 4 kuin sen alapuolella. Muistissa on vielä kirvelevän maalin tappion Lahdesta (3 – 2) ja halu pyyhkiä tuo tahra mielestä.

”Joukkue haluaa jättää hyvän mielikuvan teille itsestään kunnes taas tapaamme keväällä 2017. FC Lahti Akatemia on taisteleva joukkue eikä varmasti anna mitään ilmaiseksi, nyt on Karjalan pojilla näytön paikka! Nyt nautitaan vielä ottelu ja lähdetään sen jälkeen valmistelemaan uutta menestystä kautta 2017 kohti.”, kertoo päävalmentaja Mika Heino ytimekkäästi.