Lauantaina PEPO-Lappee JK

Lappeenrannan PEPO kohtaa harjoituspelissä entisen Reservijoukkueensa Lappeen Jalkapalloklubin lauantaina puoliltapäivin Imatran suurhallissa. Joukkueet jo pitivät ottelun kenraaliharjoituksen viime viikonloppuna ilman ”oikeita” tuomareita ja Lappee JK teki siinä ryhdikästä vastarintaa. PEPO pani kyllä pallon useammin maaliin kuin vastustajansa, mutta LJK:llakin oli PEPOn näkökulmasta luvattoman runsaasti paikkoja tehdä pelistä vaikeampi.

PEPOn sopimuspelaajista 13 on vanhoja pelaajia ja 10 uusia. Uusista puolet aikamiehiä ja toiset viisi juniori-ikäisiä. Vanhoja pelaajia ovat Sorsa, Vanttaja, Pyyhtiä, Mononen, Juntunen, Ryhänen, Kyläheiko, Eloranta, Suoraniemi, Koistinen, Tartakovskiy, A. Ikonen ja S. Ikonen. Susista ovat tulleet Kauppila, Jaako ja Kuosmanen, PoHusta Koivisto sekä Ressuista Partinen. Omaa uutta junioriporukkaa ovat ringissä Demirell, Härkönen, Karttunen, Kuningas ja Miettinen. Harjoitusvahvuudessa on vielä muutama mies eikä kokoonpano ole lopullinen.

Lappee JK tullee olemaan mielenkiintoinen sekoitus tuttua ja uutta. Osa pelaajista on vanhoja reservien runkopelaajia, osa jalkapalloa harrastavia opiskelijoita ja osa A-juniori-ikäisiä pelaajia, jotka saavat Kolmosen peliaikaa LJK:n kautta. Joukkueella tuskin on paineita. Kaikki mitä tulee, on kotiinpäin. Lappee JK:n kausi 2009 Kolmosessa on vielä muistissa. Silloin joukkue koostui pääosin -91 syntyneistä pelaajista. Nyt -96 syntyneet ovat vastaavassa iässä. Tuleeko kokeneelta osastolta nyt enemmän tukea ja ovatko tämän päivän A-juniorit valmiimpia miesten peleihin – siitä saadaan esimakua lauantaina.

01.02 La 12.00 – 13.30 Imatra PEPO – Lappee JK