Lauri Seilonen Lila-paitaan!

PEPO ja 21-vuotias keskikenttäpelaaja Lauri Seilonen ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen.

JJK:n kasvatti Seilonen on pelannut viimeiset kolme kautta Jyväskylän Komeetoissa. Kausi 2021 huipentui Kakkoseen nousuun ja viimeisin kausi kului Kakkosen C-lohkossa, joka tosin johti Komeettojen kannalta ikävästi putoamiseen. Seilonen kuului Komeettojen runkopelaajiin pelattuaan 18 ottelua avauksessa.

– Kyllä viime kauden jälkeen jäi tunne, että Kakkosen tasolla olisi vielä annettavaa. Kauden aikana oli monia hienoja hetkiä putoamisesta huolimatta. Jyväskylän paikallispelissä tuli iso voitto sekä tietysti Suomen Cupissa PEPOn pudottaminen, Seilonen virnistää.

Pelaamisen ohella Seilonen opiskelee LUT:ssa energiatekniikkaa. Treenit ovat maistuneet jyväskyläläiselle ja motivaatio on ollut kohdillaan.

– Treeneissä on ollut hyvä pöhinä. Joulukuussa meillä on ollut nuori ryhmä, jossa on paljon eteenpäin pyrkiviä pelaajia, kertoo Seilonen.

183-senttinen keskikenttäpelaaja vakuutti valmennuksen osaamisellaan. Hän oli yksi monista testiin tulleista pelaajista joulukuun harjoitusjaksolle.

– Lauri oppii nopeasti ja on tunnollinen treenaaja. Laurista näki jo heti alkuun, että hän on erittäin hyvä joukkuepelaaja. Päätös ottaa hänet mukaan, oli helppo, kertoo päävalmentaja Teemu Tavikainen.

Tervetuloa Lila-paitaan Lauri!

Vielä kerkeät hyödyntää vanhenevat työsuhde-edut tältä vuodelta kausikorttia varten. Kausariostoksille pääset TÄSTÄ.

Sopimukset 2023:
Juho Enbuska
Petrus Eskelinen
Akseli Junnikkala
Markus Koistinen
Patrik Pesonen
Lauri Seilonen
Joonatan Sinkkonen
Jirko Sorsa
Pablo Stupiski
Samu Suoraniemi

Yhteistyökumppanit

Tilateurastamo Ikonen