Leon Augusto lilakeltaisiin!

PEPO ja 21-vuotias Leon Augusto ovat solmineet ensi kauden kattavan pelaajasopimuksen. Portugalin ja Kreikan kansalaisuuden omaava Augusto pelasi PEPOssa myös viime kaudella.

Keskikentän keskellä viihtyvä Augusto on saksalaisen suurseuran FC Kölnin kasvatti. Otteluita on ennen Suomeen tuloa kertynyt Kölnin kakkosjoukkueessa 4. Bundesliigassa sekä tietysti Kölnin nuorisojoukkueissa.

Augusto päätyi lopulta mutkien kautta takaisin Lappeenrantaan. Augusto ja Ykkösessä pelaava Kokkolan Pallo-Veikot solmivat sopimuksen tammikuun lopussa ja Augusto pelasi kolmessa Suomen cupin ottelussa heidän riveissään. KPV ja Augusto päätyivät kuitenkin purkamaan sopimuksen koeajan puitteissa viime viikolla.

Päävalmentaja Janne Muhlin oikea käsi Marko Kaila oli tyytyväinen mies, kun Auguston sopimus saatiin alkuviikosta maaliin.

– Valmennukselle tuttu pelaaja, joten tiedetään mitä saadaan. Meidän toimintatavat, valmentajat ja suurin osa pelaajista ovat myös Leonille tuttuja. Hän on harjoitellut ja pelannut KPV:n mukana, joten kunto on varmasti hyvällä tasolla, kommentoi Kaila.

Augusto viimeisteli viime kaudella 11 ottelussa neljä maalia sekä kaksi syöttöä. Valmennuksella on kovat odotukset tämän myötä myös tulevalle kaudelle.

– Leonin vahvuus on hänen dynaamisuus, mikä sopii loistavasti pelitapaamme. Tämä näkyy varsinkin tilanteenvaihtopelaamisessa. Hänellä on hyvät jalkapallon perustaidot, kyky antaa viimeisellä kolmanneksella ratkaisevia syöttöjä ja hänen laukauksensa on todella painava. Tästä osoituksena ovat viime kauden hyvät tehot ja pistesuorituksia odotamme myös tältä kaudelta, analysoi Kaila.

Wilkommen zurück, Leon!

Yhteistyökumppanit