Lilat viimeistä kertaa Kimpisen nurmelle

Tämän otteluennakon tarjoaa OP Etelä-Karjala.

 

Kakkosen kausi 2021 kerkesi vanheta aina syyskuun 19. päivään saakka, kun PEPO vihdoin ja viimein kohtaa Nurmijärven Jalkapalloseuran ensimmäisen kerran. Sunnuntain jälkeen lilat ovat pelanneet kaikkia A-lohkon vastustajia vastaan. Kimpisen viimeinen vierasjoukkue kohdataan heti pian uudestaan lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna, mutta ennakoidaan ennen Klaukkalassa pelattavaa ottelua läpi huominen Lappeenrannassa pelattava kotiottelu.

Neljän perättäisen vierasottelun jälkeen lilapelaajat voivat huokaista helpotuksesta, sillä linja-auton kyytiin ei tarvitse nousta pelipäivän aamuna kukonlaulun aikaan. Vuorossa on taas pitkästä aikaa iltapeli kotoisalla Kimpisen nurmella. Keskiviikon 1-0 voitto PeKasta (raportti tästä) piti lohkon kärkisijan vielä lilojen ulottuvilla. Fakta on kuitenkin se, että PEPOn on käytännössä voitettava jäljellä olevat neljä peliä, mikäli A-lohkoa johtava JäPS meinataan ohittaa kauden lopullisessa sarjataulukossa. Järvenpääläisten pitäisi myös pudottaa pisteitä omissa kolmessa ottelussaan. Jos molemmat joukkueet voittavat loput pelinsä, on ero JäPSin hyväksi kauden päättyessä neljä pistettä.

 

PEPO 39 pistettä

Pelaamatta olevat ottelut:

 

NJS (koti) su 19.9.

KäPa (vieras) su 26.9.

NJS (vieras) la/su 2.-3.10. (tarkka aika ilm. myöh.)

MiPK (koti) la/su 23.-24.10. (tarkka aika ilm. myöh.)

 

JäPS 46 pistettä

Pelaamatta olevat ottelut:

 

KuFu98 (vieras) la/su 2.-3.10. (tarkka aika ilm. myöh.)

PKKU (koti) la/su 16.-17.10. (tarkka aika ilm. myöh.)

MYPA (vieras) la/su 23.-24.10. (tarkka aika ilm. myöh.)

 

Syytä ei ole vielä mennä sen enempää asioiden edelle, sillä sunnuntaina Nurmijärveltä Lappeenrantaan saapuu PEPOlle historiallisesti hankala vastustaja. Kauden 2020 ainoa kohtaaminen päättyi Klaukkalassa kotijoukkueen kiistattomaan 3-0 voittoon. Kauden 2019 ensimmäistä, Sammonlahden tekonurmella pelattua, kohtaamista johdettiin reilun kahdenkymmenen minuutin jälkeen jo 2-0, mutta lopulta vieraat nousivat loppuhetkillä 2-2 tasapeliin. Toissakauden jälkimmäisen pelin lilat kävivät voittamassa vieraissa lukemin 0-2. 

NJS on rallatellut Kakkosen kauden 2021 vailla varsinaista huolta Ykköseen noususta tai Kolmoseen putoamisesta. Tämänhetkisellä 24 pisteen saldollaan nurmijärveläiset yltävät sarjataulukon viidenteen sijaan. Alkukauden kuusi ensimmäistä peliä sujuivat mukiinmenevästi, sillä kolmen voiton ja yhden tasapelin ohella tappiot koettiin vain lohkon kärkipään joukkueille JäPSille ja Atlantikselle. Heinäkuu toi NJS:n pistepussiin vain PeKa-tasapelistä napatun yhdrn pisteen, mutta elokuun kolme voittoa ja tasapeli palauttivat nurmijärveläiset turvallisille etäisyydellä lohkon putoamiskamppailusta. Näiden elokuun päänahkojen joukkoon mahtuu 6-0 kotivoitto MYPAsta sekä 0-3 vietasvoitoksi kabineteissa kääntynyt ottelu Kiffeniä vastaan. ”Mustat Hurmurit” olivat tässä pelissä peluuttaneet vähemmän hurmaavasti pelioikeudetonta pelaaja. Viimeksi NJS pelasi kotonaan KuFu98:a vastaan, kun PEPO ahersi samanaikaisesti keskiviikkona Kotkassa.  ”Palokärjet” joutuivat tunnustamaan A-lohkon epävirallisessa Lintuderbyssä savolaiset ”Valkomustapääkondoritalitintit” kahden maalin verran paremmaksi jalkapallojoukkueeksi.

Päävalmentaja Teemu Savukoskella on käsissään nuori joukkue, joka pyrkii pelaamaan jalkapalloa silmittömän roiskimisen sijaan. Kaikki kauden 18 ottelua nurmijärveläisten maalilla urakoinut Otso Knuuttila kävi talvella Veikkausliigan HIFK:n testattavana. Hän on oiva maalivahti tälle sarjatasolle. Kärjen ysipaita Miro Salminen on ollut joukkueen ykköspyssy kahdeksalla maalillaan. Hän on FC Hakan sopimuspelaaja, mutta on pelannut tämän kauden vielä lainalla kasvattajaseurassaan. Elokuun siirtoikkunan viime hetkillä NJS kiinnitti riveihinsä vielä laitapuolustaja Verneri Meriläisen.

Ottelu alkaa sunnuntaina kello 18:30, joten äkkiväärästi pimenevän syysiltaan valoa tulevat luomaan Kimpisen iltavalot. Liput otteluun 10€ / 6€. Nämä piletit ostat kätevästi ennakkoon Kauppatorin laidalla sijaitsevalta Tmi Laakon kahvikojulta tai Kourulan R-Kioskilta. Mikäli podet koronaoireita, on sinun  syytä jäädä kotiin seuraamaan ottelua PEPOn Twitterseurannan kautta. Jos olet terve, niin ota välittömästi suunta vielä kauden viimeistä kertaa Kimpisessä pelattavaan Kakkosen matsiin!

 

Tämän otteluennakon tarjosi OP Etelä-Karjala.

 

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit