Lilojen taustaryhmä – Antti Sinkkonen pelaajakoordinaattorina

PEPOn valmennustiimissä kaksi kautta data- ja videoanalyytikkona toiminut Antti Sinkkonen jatkaa edustuksen mukana. Rooliksi muodostuu pelaajakoordinaattori. Se on rooli, jota PEPOssa ei erillisenä ole aiemmin ollut.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu muun muassa pelaajien rekrytointi, skouttaus, kotiuttaminen sekä pelaajaneuvottelut yhdessä valmennuksen ja seurajohdon kanssa.

”Olen ollut rekrytoinneissa mukana oikeastaan jo viime kesästä asti. Tilanne oli hankala, kun kesken kauden Milos Josimov ja Leon Augusto joutuivat palaamaan kotimaahansa yllättäen. Silloin apuani tarvittiin ja onnistuimme yhdessä johdon ja valmennuksen kanssa saamaan tasokkaat korvaajat nopealla aikataululla Jeff Addain ja Malik St. Prixin muodossa.”

Pelaajistoa lähdettiin rakentamaan alkavalle kaudelle syksyllä, kun noususta ei ollut vielä tietoakaan. Kabinettinousun myötä töitä on riittänyt kilpailukykyisen joukkueen kasaamisessa. Joukkueen rakennus on osittain vielä kesken, mutta tilanne näyttää Sinkkosen mukaan tässä vaiheessa kautta hyvältä.

”Meillä on ollut selkeä suunnitelma, miten joukkue kootaan ja olemme hyvin aikataulussa. Saimme säilytettyä joukkueen rungon, mikä on jatkuvuuden kannalta tärkeää. Meillä oli hyvä joukkue viime kaudella ja sen pohjalle on hyvä rakentaa. Ykkösessä tarvitaan tietysti enemmän laatua ja leveyttä pelaajistoon kuin Kakkosessa.”

Pelaajien tarjonta lisääntyi ymmärrettävästi nousun myötä ja linjat ovat olleet kuumina.

”Testaamme pelaajia koko ajan. Valmennus päättää viime kädessä pelaajavalinnoista ja tehtäväni on tarjota heille sopivia vaihtoehtoja talouden raameissa.”

Sinkkonen on toiminut myös Joensuun JIPPOssa data-analyytikkona kauden 2019. Työt jatkuvat PEPOn valmennuksen apuna data- ja videopuolella edelleen.

”Otimme data- ja videopalvelu Instatin käyttöön täksi kaudeksi, joka tuo yhä enemmän tietoa ottelutapahtumista käyttöömme. Valmennustiimimme on ollut huikea, on ilo jatkaa työskentelyä heidän kanssaan!”

Varmista paikkasi katsomossa ja osta kausikortti kaudelle 2022. Tilauksen voit tehdä täältä! Kausikortin hinta on 100 € / 70 €. Voit hyödyntää kausikorttia hankkiessa esimerkiksi Smartum/Eazybreak/ePassi/Edenredin etua tai Smartum-liikuntaseteliä. Kulttuuriedulla onnistuu myös kausikortin osittainen maksaminen.

Seuraa liloja sosiaalisessa mediassa:

PEPO Facebookissa

PEPO Instagramissa

PEPO Twitterissä

Yhteistyökumppanit