Loppusijoitukset jäävät historiaan

PEPO Lappeenrannalla on panoksia kauden päättävässä pelissään. Riippuen viimeisen kierroksen tuloksista PEPO voi päätyä sijoille 4.-8. Voittamalla KoPan lilat ovat vähintään kuudensina – isonumeroisella voitolla ja muiden avustuksella hyvässä lykyssä jopa neljäs. Seitsemäs tai kahdeksas sija olisivatkin vuosituhannen lilaennätys – surkeudessaan. Kotijoukkueella ei siis ole varaa hävitä tätä peliä.

Säätila paranee sopivasti viikonlopuksi ja yleisöä on luvassa ajankohtaan nähden mukavalla tavalla laajamittaisen kampanjan ansiosta. Oheisohjelmaakin (alkaen klo. 12.00) on tarjolla mm PEPOn hallista kiinnostuneille. Sarjatippujan paikalle jumittunut Kotajärven Pallo on kärsinyt viime kierroksilla motivaatio-ongelmista, mutta kokemuksen mukaan lilapaidan näkeminen saa adrenaliinin erittymään lemiläisen elimistössä.

Edellinen kohtaaminenkin Kuukanniemellä päättyi nimittäin PEPOn niukkaan vierasvoittoon 0-2. Paikallisottelu on aina paikallisottelu. Hävinneen joukkueen on elettävä asian kanssa seuraavaan kohtaamiseen saakka. Ja jos KoPa mielii taas ensi kaudella täydennysmenettelyn kautta Kolmosta pelata, homma on hoidettava kunnialla loppuun asti, jotta Palloliiton piirillä on edes haluja kysyä heitä sarjaan tilaisuuden tullen.

La 27.9. klo 14.00 PEPO – KoPa, Kimpinen

Yhteistyökumppanit