Markus Koistinen jatkaa PEPO:ssa

Markus Koistinen jatkaa PEPO:n riveissä myös ensi kaudella. Vasenjalkainen laituri on PEPO:n oma kasvatti ja kuuluu joukkueen runkopelaajiin. 

Vaikka Koistinen on vasta 25-vuotias, hän kuuluu joukkueen pitkäaikaisempiin pelaajiin. Koko uransa PEPO:a edustaneelle Koistiselle tuleva kausi on jo kahdeksas edustuksessa. Otteluita on kertynyt Kakkosessa 95 kappaletta.

Koistinen on iloinen uudesta sopimuksestaan ja ei malta odottaa, että pääsee kirmaamaan viheriölle. 

– Fiilikset tulevaan kauteen ovat hyvät ja odotan innolla, että pääsen pelaamaan, kertoo Koistinen.

Viime kaudella Koistinen oli joukkueen tehokkain pelaaja. Hän viimeisteli neljä maalia ja antoi viisi maaliin johtanutta syöttöä. Kaikki tehot syntyivät kauden toisella puoliskolla Janne Muhlin alaisuudessa. 

– Alkukausi ei sujunut odotuksien mukaisesti, mutta kurssi saatiin onneksi käännettyä loppukaudeksi. Ensi kaudella tavoitteena on pelata tasainen kausi ja auttaa joukkuetta omalla tekemisellä, pohtii Koistinen.

Muuta mies ei ensi kaudelle lupaa kuin että työhaalarit pysyvät päällä siviilitöiden jälkeenkin.

– Kentällä tulen antamaan aina kaikkeni, sen voin luvata, päättää Koistinen.

Päävalmentaja Janne Muhli on tyytyväinen runkopelaajan jatkosopimuksesta.

– Markus tulee olemaan erittäin tärkeä palanen meidän hyökkäyspelissä. Hänellä on mahtavat nopeusominaisuudet ilman palloa ja pallon kanssa, niin sanotusti jatkuva uhka hyökkäyspelissä. Sopii erittäin hyvin meidän pelitapaan. Markuksen työmäärä peleissä ja harjoituksissa on erittäin korkealla tasolla. Viime kaudella hän teki myös tehoja loppukaudesta ja samaa odotetaan tällä kaudella, suitsuttaa Muhli.