Mika Heino ennakoi MyPa ottelua

Päävalmentaja Mika Heino ennakoi PEPO – MyPa ottelua:

Helteisen Helatorstain seuraksi saamme vieraita perinteikkäältä Veikkausliiga paikkakunnalta. Itselläni on lämpimät muistot MyPa kausilta 2012 – 2014 ja siitä yhteisöllisyydestä mitä Myllykoskella sai kokea. Sama yhteisöllisyys näkyy sarjaportaasta huolimatta ja Myllykosken stadionilla on väkeä mukavasti riittänyt kotijoukkuetta kannattamassa. Toivottavasti saamme Lappeenrantaankin vieraita myös katsomon puolelle.

MyPa on aloittanut sarjan tappiolla vahvaa Gnistania vastaan (3 – 0) ja pelaamalla tasan JIPPOa vastaan (1 – 1). Joukkuetta vahvistettiin viime kauden jälkeen muutamilla nuorilla Susien pelaajilla, Kouvolan Susien pudottua Kolmoseen. Kokemusta joukkueessa edustaa kapteeni Heikki Pulkkinen #8, jolla kokemusta Veikkausliigasta AC Allianssin ja MyPan riveistä 137:n ottelun verran.

Kotijoukkue lähtee otteluun hyvistä asetelmista, edellisten kahden ottelun saldona 4 pistettä (voitto MiPK pelistä 2 – 0 ja harmittava tasapeli Nurmijärveltä NJS 2 – 2) keränneenä.
MyPa ottelu on toinen ”härkäviikon” aikana ja pyrkimyksenä on ottelun aikana hieman kierrättää pelaajia ja antaa joillekin pelaajille mahdollisuutta aloittaa jo palautuminen viikon lopuksi pelattavaan MP otteluun. Avauksessa lähdetään kuitenkin hyvin pitkälti sillä rungolla jolla sarja on käynnistettykin.
Sarjaottelut ovat lähteneet vahvasti käyntiin mutta otteluiden loput ovat olleet syystä tai toisesta meille hankalia ja sitä on tarkoitus lähteä parantamaan. Edwin Salazarille #11 ja Markus Koistiselle #19 soisi jo sarjassa avausmaalit miesten raataessa ansioituneina tuolla kentällä. Katsotaan onko MyPan turmana kuten aiemmissa otteluissa vahva erikoistilanne pelaamisemme, vai onko ensimmäinen joukkue löytänyt jotain aseita niitä vastaan?

Nautinnollista ja vauhdikasta otteluiltaa, Tervetuloa Amikselle!