MiKi – PEPO 5-0 (3-0)

Mikkelin Kollit taltuttivat PEPOn liikkeen reippaalla fyysisellä ajelulla ja kopistelulla. Osasivat vielä tehdä sen niin, että varotuksia ei juuri nähty. Peli alkoi PEPOn kannalta karmivasti, kun jo kahden minuutin kohdalla Kimari pääsi oikealta keskittämään kärki-Oinoselle boksiin ja 1-0. PEPO pyrki vastaamaan liikkeellä, johon MiKi vastasi vartalotaklauksilla. PEPO sai kahdenkymmen minuutin pyristelyvaiheensa aikana ison tukun vapaapotkuja ja parit kulmat siihen kirsikkana päälle, mutta tehoton erikoistilannepelaaminen sai taaas yhden pelin verran jatkoa.

Sitten 21 minuutin kohdalle MiKin Pöyry antoi vaparin yli puolesta kentästä lokkina boksiin Oinosen päähän ja 2-0. Vain 6 minuuttia edellisestä ja Kimari pääsee pahantekoon 3-0. PEPOn kunniaksi on sanottava, että joukkue ei lakannut taistelemasta missään vaiheessa. Puolen tunnin pelin jälkeen PEPO sai ensimmäiset laukaukseen päättyneet järjestäytyneet hyökkäykset aikaiseksi ja omalla ”hyökkäysvuorollaan” parit erikoistilanteet lisää, mutta jotenkin niistä puuttuu vaaran tunnekin vastustajan kannalta. Jakson paras paikka oli Sergeyllä, joka ohitti jo maalivahdinkin, mutta ajautui pieneen kulmaa ja joutui laukomaan väärällä jalalla, joten pallo kiertyi maalista ulospäin.

Toinen jakso alkoi tuskaisesti ja tuskaista vaihetta seurasi pari takaiskumaalia lisää. Oinonen täydensi hattutempun ja ilmatilaa vastustaja hallitsi täydellisesti. Huononkin pelin sisällä on hyviä asioita. Monosen Vellun tekeminen ja sen näkeminen tuntui jotekin kovin hyvältä unohtamatta sitä, että Pullin Jere on ollut tontillaan tätä päivää lukuunottamatta jäätävän hyvä. Kilpailua ja vaihtoehtoja aina kaivataan. Torven Samin asennetakuu kentälle päästessään pitää aina ja Sergey lienee pikkuhiljaa kuntoutumassa, sillä mies teki töitä nyt ajokoiran tavoin, vaikka edelleen hän jää jotenkin yksin. Kapteeni Niko Pyyhtiälle myös pojoja siitä, että hän piiskasi joukkuetta töihin, vaikka taulussa oli jo 5-0.

2 – ANSSI VANHALA
4 – NIKO PYYHTIÄ, VAROITUS 84′
20 – MIIKKA HALME. VAIHTO 46′–> 5 – MARKUS KOISTINEN
8 – JOONAS METIÄINEN, VAIHTO 46′–> 6 – SAMI TORVI
18 – ALEKSI IKONEN. VAIHTO 72′ –> 26 – RIKU HEDMAN
19 – ABENEZER ELORANTA
21 – SERGEY AFANASYEV
22 – VILLE VANTTAJA
24 – PEETU JUNTUNEN
27 – JERE PULLI, VAIHTO 46′–> 17 – SAMU MONONEN
1 – JIRKO SORSA

Vellu Mononen:

[youtube id=”mTAxNqFcEI0″ width=”600″ height=”350″]

Yhteistyökumppanit