Mikkelistä vieraita Kimpiselle

Mikkelistä saapuu torstaina vieraita Kimpiselle, kun PEPO kohtaa viime kaudella Ykköstä pelanneen MP:n. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kerran Mikkelissä, jolloin MP kaatoi PEPOn tasaisessa ottelussa luvuin 1-0.

Sarjataulukossa MP majailee sijalla kaksi, kolme pistettä sarjakärki Gnistanista, jolle he kärsivätkin kauden ainoan tappionsa. He ovat hävinneet ainoastaan sarjakärki Gnistanille ja pelannut yhden ottelun tasan. MP:n vahvuus on vahvassa joukkuepuolustamisessa sekä vastahyökkäyksissä ja erikoistilanteissa. Joukkueen tukipilarina toimii vielä vuonna 2013 Veikkausliigan parhaimmaksi maalivahdiksi valittu Antti Kuismala. PEPO puolestaan sijalla kahdeksan neljä pistettä MP:stä, eli torstain ottelussa on isot panokset.

PEPO:n nuoren joukkueen peli on toistaiseksi ailahdellut pelikohtaisesti vielä paljon. Yksittäisten otteluiden sisään on mahtunut hyviä suorituksia ja taas päinvastoin ratkaisevia epäonnistumisia. Viimeisin ottelu FC Vaajakoskea vastaan lupaili jo tappiosta huolimatta parempaa, PEPO:n hallittua ottelua toisen puoliajan selkeästi. Joukkueen harjoitukset ovat sujuneet jatkuvasti hyvin ellei erinomaisesti ja nyt kun saadaan harjoituskentän onnistumiset siirrettyä peliin, niin voidaan odottaa myös tulosta. Nathan Stockie on palannut Yhdysvalloista takaisin ja avaavaan kokoonpanoon on tehty muutamia muutoksia.

PEPO – MP 2.6 Kimpinen klo. 18.30