IMG_3001PEPO Lappeenranta on tehnyt pelaajasopimuksen 18-vuotiaan keskikenttäpelaaja Miko Mäkirinteen kanssa. Mäkirinne edusti viime kaudella Joensuun JIPPOa Kakkosessa, jossa hän viimeisteli seitsemän maalia.

Miko oli myös elokuussa U19 maajoukkueen leirillä, josta lopulta valittiin Suomen maajoukkue Tsekki-maaotteluun ja lopulta EM-karsintaan. Miko on urallaan ehtinyt käydä testileirillä Unkarissa (Magyar Futboll Akademia) sekä Italiassa (Atalanta, Serie A), kahdesti molemmissa paikoissa.

”Miko on erittäin lupaava nuori pelaaja jonka kehityksen tukena aiomme seurassa olla. Uskon että Miko tuo ryhmäämme nuorta osaamista ja lisää tervettä kilpailua useammalle pelipaikalle keskikentällä ja hyökkäyksessä. Kyseessä on hyvin peliä lukeva, nopea ja taitava pelaaja. Uskon että kauden vanhetessa Mikon rooli tulee joukkueessa kasvamaan kehityksen jatkuessa.”

Päävalmentaja Mika Heino kertoo myös, miten hienoa on, että hän valitsi lopulta PEPOn monien Ykkösessä pelaavien seurojen kiinnostuksesta huolimatta.

Miko Mäkirinne: ”Odotan mielenkiinnolla kautta 2016 uudessa seurassa. Seuravierailulla sain hyvän ja vakuuttuneen kuvan seurasta, olosuhteista ja kauden 2016 tavoitteista niin joukkueen kuin pelaajien kehittämisen suhteen. Mieleen jäi erityisesti valmennusresurssit ja tavoitteet sen suhteen. Pelaajana minullakin on monia kehityskohteita, joten uskon että kehityn edelleen tässä ympäristössä ja valmennuksessa. Lisäksi tuntui että PEPO:ssa oltiin aidosti kiinnostuneita minusta ja tavoitteenani on päästä pelaamaan isoja minuutteja. Minulle sarjatasoa tärkeämpää on päästä pelaamaan mahdollisimman paljon ja uskon pystyväni auttamaan joukkuetta tavoitteiden saavuttamisessa.”