Naisille taisteluvoitto. PEPO-STPS 3-2 (1-0)

Tuiki tärkeät pisteet jäi kuin jäikin Lappeenrantaan.

Äärimmäisen tärkeä voitto väännettiin väkisin vaikka tarkalle menikin.

PEPO sai peliin loistavan alun, kun pelin 5 minuutilla Hilma Vakkilan tempokuljetus ja etukulmaan suuntautuva laukaus yllätti STPSn maalivahdin, peli 1-0.

Totuuden  nimessä on sanottava, että STPS vei ensimmäistä jakso pitkän aikaa ja loi useita maalipaikkoja, mutta Iidan loistava jalkatorjunta, uhrautuva puolustus ja epäonnistuneet STPSn ratkaisut pitivät pelin taukoon asti PEPOlle 1-0 lukemissa.

STPS sai toiselle jaksolle ”lentävän lähdön”, kun pelin 49 minuutilla Marleena Tirkkonen tälläsi pallon maalin etuyläkulmaan. Veskari Iida sai kyllä näppinsä väliin, mutta ei pystynyt palloa torjumaan.

PEPO siirtyi 2-1 johtoon pelin 66 minuuttilla, kun nopea ”Iitu” kuljetti pallon päätyyn ja jakeli sieltä millin tarkan poikkipallon Netan jalkaa ja Netta survoi pallon läheltä verkkoon

Jälleen STPS tuli tasoihin, kun läpi pelattu pallo tavoitti Anna Tiirolan. PEPOn veskarin nappiset kuopaisivat pari kertaa tyhjää ja näin vastaantulo myöhästyi sen veran, että Tiirola tasoitti pelin, kun pelikello näytti 82 minuuttia

Peli alkoi jo näytää pistejaolta, mutta Hannele päätti toisin. Napakka keskitys boksiin, vastustaja pelaa palloa kädellä ja pallo pilkulle. ”Mamma” Kantonen tällää pallon pisteeltä verkkoon, kun peliä on pelattu 89 minuuttia.

Loppu aika tapellaan sisulla ja sydämellä ja näin pisteet jää vaikean pelin jälkeen Lappeenrantaan.

PEPOn parhaana palkitaan Netta, STPSn parhaana Tiirola

Tilastot https://www.palloliitto.fi/ottelu/1222066

Seuraavat viikkopelit (11.9 KAJO ja 18.9 FC LaPa) PEPO pelaa ilman Joensuussa opiskelevia Hannelea ja Nettaa

Sarjan ratkaisevaan peliin su 29.9 FC KTP-PEPO saadaan opiskelijat myös mukaan

Vakkila 1-0   Jaakkola 2-1

Kantonen 3-2